-
Re: ile jest terrarystek ciekw jestem:P
No i uwierz mi... po motorze można mieć zakwasy. Szczególnie jak jedziesz starą emzetą i ci się zepsuje 5 km od domu...
-
ja po motorze miałąm tylko oparzoną łydkę (nikt biednej hani nie powiedział, że "ta rura" jest cholernie nagrzana :>)
ja tam jeszcze pamiętam Xol, Firię i Alice, kieedyś aktywne działaczki ruchu terrarystycznego, teraz coś ich nie widuję... (no oprócz Alice, z ktora regularnie gadam)
-
dobra nadal nic nie kumam, moze niechce wam sie pisac, ale moze mi ktos na giełdzie opowie ;D a moze jakas podpowiedź albo przyblizenie do sytuacji ?! ;P
-
Babka miała coś w stylu nieustającego PMS'u ;>
-
Przed policją to może i nie,ale przed strażą leśną-czemu nie:P
-
Double, Bizkit, Mysza, Awikularia, Justyna_ax, Iskra, wiecej juz nie kojarze z pamieci Aha no i Rhodan :]
Rhodan o ile mnei pamięć nie myli to była ta straszna ściemniaczka która między innymi wzięła sobie zdjęcie jakiejś owadożernej roślinki z netu i sie nim chwaliła, i cos kombinowała z handlem rosiczkami. Costam chyba tez z jakims legwanem było, ale tego to już nie potrafie sobie dobrze przypomnieć
Jeśli mylę osoby to przepraszam
-
NIe Rhoda to była ta co twierdziła że nikt jeszcze nie rozmnożył regiusów w terra.Pisała hyba też coś że jeździ go Ghany oglądać kopulacje regiusów.No i przyczepiła się do podpisu Reeda.Wspominała cośo kompleksie polaczka i coś w tym stylu.Podsumowując jakaś wariatka :P
-
Ona tam jeździła "kwalifikować regiusy" do eksportu. Jako fachowiec wysokiej klasy zajmujący się tym gatunkiem. Parę osób od niej oberwało.... makabra to była, choć z perspektywy czasu nawet zabawna (choć nie dam głowy czy Reed i Karla podzielają tę opinię....). Faktycznie rzadkiej wody oszołom.....
-
-
o Boże, dobrze że nie miałem z tym babskiem konfliktu ;P
faktycznie mordd, wtedy to było pewnie męcące kłocić sięciągle z nią, ale teraz z biegiem czasu miło zawsze jest powspominać.
CO jak co ja duzo nie pamietam ale moze to i lepiej ;P
Uprawnienia umieszczania postów