Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: ile jest terrarystek ciekw jestem:P

Kretschmer
    Guest

Re: ile jest terrarystek ciekw jestem:P

No i uwierz mi... po motorze można mieć zakwasy. Szczególnie jak jedziesz starą emzetą i ci się zepsuje 5 km od domu...

ja po motorze miałąm tylko oparzoną łydkę (nikt biednej hani nie powiedział, że "ta rura" jest cholernie nagrzana :>)

ja tam jeszcze pamiętam Xol, Firię i Alice, kieedyś aktywne działaczki ruchu terrarystycznego, teraz coś ich nie widuję... (no oprócz Alice, z ktora regularnie gadam)

cage
    Guest

dobra nadal nic nie kumam, moze niechce wam sie pisac, ale moze mi ktos na giełdzie opowie ;D a moze jakas podpowiedź albo przyblizenie do sytuacji ?! ;P

Babka miała coś w stylu nieustającego PMS'u ;>

Przed policją to może i nie,ale przed strażą leśną-czemu nie:P

Double, Bizkit, Mysza, Awikularia, Justyna_ax, Iskra, wiecej juz nie kojarze z pamieci Aha no i Rhodan :]

Rhodan o ile mnei pamięć nie myli to była ta straszna ściemniaczka która między innymi wzięła sobie zdjęcie jakiejś owadożernej roślinki z netu i sie nim chwaliła, i cos kombinowała z handlem rosiczkami. Costam chyba tez z jakims legwanem było, ale tego to już nie potrafie sobie dobrze przypomnieć
    Jeśli mylę osoby to przepraszam

SD AS
    Guest

NIe Rhoda to była ta co twierdziła że nikt jeszcze nie rozmnożył regiusów w terra.Pisała hyba też coś że jeździ go Ghany oglądać kopulacje regiusów.No i przyczepiła się do podpisu Reeda.Wspominała cośo kompleksie polaczka i coś w tym stylu.Podsumowując jakaś wariatka :P

Ona tam jeździła "kwalifikować regiusy" do eksportu. Jako fachowiec wysokiej klasy zajmujący się tym gatunkiem. Parę osób od niej oberwało.... makabra to była, choć z perspektywy czasu nawet zabawna (choć nie dam głowy czy Reed i Karla podzielają tę opinię....). Faktycznie rzadkiej wody oszołom.....

ironkapela
    Guest

Jak tak czytam te Wasze posty na temat Rhodan2000 vel Dunia to wydaje mi sie ze macie klopoty z pamiecia Rhodan2000 to Pani ktora byla ekspertem od regiusow. Byla bardzo szanowana na zagranicznych forach terrarystycznych. Czesto jak nie potrafila odpowiedziec na jakies pytanie, to najpierw pytala sie na niemieckim forum a potem odpowiadala "Moi koledzy z niemieckiego forum twierdza......blebleble" Najbardziej nie lubila Reed'a i Karli bo byli od niej madrzejsi Reszty tez nie lubila bo z reguly sie z niej smiali albo ja olewali W koncu gdy nie wytrzymala psychicznie zniknela z forum. Powrocila lecz pod nickiem Dunia i najezdzala na Karle. W koncu gdy wszystko wyszlo na jaw zniknela i od tej pory nikt jej nie widzial. Moze na stale wyjechala do Ghany?? Tego juz nikt nie wie...

cage
    Guest

o Boże, dobrze że nie miałem z tym babskiem konfliktu ;P

faktycznie mordd, wtedy to było pewnie męcące kłocić sięciągle z nią, ale teraz z biegiem czasu miło zawsze jest powspominać.

CO jak co ja duzo nie pamietam ale moze to i lepiej ;P

Uprawnienia umieszczania postów