Witam wszystkich szczerze mowiac zawsze bylem sceptycznie nastawiony do zarabiania w internecie ale ostatnio zmienilem nastawienie. Dostalem przez gg linka do zagranicznego serwisu ktory polega wylacznie na przegladaniu 40 hasel w wyszukiwarce miesiecznie. Niby to bez sensu i nie oplacalne dla tych co maja nam za to placic ale z pewnoscia polega na tym iz serwis ten zarabia poprzez liczne odzwiedziny na stronach pelnych banerow - tak wiec na reklamie.

Chodzi tez o to ze kazdy reklamuje dalej te strone innym ktorzy jeszcze nie sa zalogowani. Tym sposobem nowi ludzi docieraja do serwisu ktory zarabia wiecej na reklamie a my dostajemy wiecej kasy za przyciagniecie innych do interesu.

Metoda platnosci jest przelew na specialne konto StormPay lub czek na adres domowy. Od kazdego hasla wyszukiwanego dostajemy 2-5 centow a limit dzienny to 40 wyszukiwan. Tak wiec na poczatku mozna zarobic nawet 60$ miesiecznie a pozniej gdy wciagniecie nowe osoby nawet duzo wiecej. Gosciu ktory wciagnal mnie zarbia nawet 180$ na miesiac. Pieniadze sa przysylane co 15 dni jesli osiagniecie odpowiedni poziom gotowki (nie oplaca im sie wysylac np. czeku na 3 $ bo wiecej zaplaca za przesylke)

Ja jestem nowy w tym i nie recze ze to dziala ale sluchalem kilku osob ktorzy naprawde dostaja z tego kase. Tak wiec zapraszam wszystkich w koncu i tak nie macie nic do stracenia a pieniadze zawsze sie przydadza:

KILKNIJ TUTAJ

Po wjesciu na linka nalezy kilknac register i w formularzu podac koniecznie prawdziwe dane poniewaz na adres ktory podacie przesylane beda pozniej czeki . W dziale questions mozna dowiedziec sie wiecej na temat zasad dzialania servisu