-
Witka Wszystkim
Pragnę ładnie się przywitać ze wszystkimi.
16 kwietnia tegoż roku stałem się szczęśliwym posiadaczem gekona "Lamparcika",
Zwierzaczek wykluł się z jajeczka 10 marca 2005 r. myślę, że dobrze mu się wiedzie.
Trafił jednak na początkującego chodowcę... noo.... nawet nie początkującego, a prędzej laika.
Z tego względu myślę że, stanę się częstym gościem tego forum
Oczękuję wyrozumiałości i przepraszam za (może czasami nadmierną) dociekliwość w przyszłych moich postach.
BTW: Z góry przepraszam za stan mojej ortografii (nie wściekajcie się na mnie za to).
Strzałeczka
CUMULUS
-
Re: Witka Wszystkim
Witamy w naszych skromnych progach(stronach??) milo czasem zobaczyc milego poczatkujacego i widac ze wychowanego a nie to co ostatnio sie przytacza do nas
Mimo ze lamparcie mi sie juz znudzily doszczednie :P to powodzenia w hodowli i przyjemnosci z hobby.
-
witam i życze powodzenia w hodowli
-
przynajmniej jedenw ychowany że sie przywita :P
Mam nadzieje że pozostaniesz u nas jak naj dłużej
-
-
Witam i życzę wielu sukcesów hodowlanych
Terrarystyka to świetne hobby, myślę że już niedługo wzbogacisz się o kolejnych podopiecznych
-
ło ja piernicze gdyby tak co sie zarejstrował robił posta powitalnego... to co by było?
ALE MIMIO TEGO SERDECZNIE WITAM!!!
-
A no włąśnie torhce by się forum zapchało jak by każdy się witał Mogłeś w sowim pierwszym poscie( odpowiedzi na czyjś) dodać, że jesteś tu po raz pierwszy i JOŁ
-
Żartujesz chyba...
no tak żartujesz...
dałem się nabrać...
Swoją drogą, to dobry żart [ok]
-
witam i gratuluje dobrego wyboru. Lampart jest idealny dla początkującego
A tymi głupawymi textami sie nie przejmuj. Są ludzie i 'ludzie'. Niepamięta wół jak cielelakiem był, taka prawda
3m sie i powodzonka w hodowli.
Uprawnienia umieszczania postów