-
Re: heyah... a może nie heyah?
Jeśli prymitywizm i debilizm nazywa się dzisiaj oryginalnością, to masz rację...
-
Ja wam powiem tyle, lubie heyah, zauwazcie ze jak heyah weszla na rynek, to po raz pierwszy pojawilo sie jedno sekundowe naliczanie, przez to mozna gadac i gadac;D a po za tym dobrze robia ze sciagaja simlocki za darmo, nie kazdego stac na sciagniecie simlocka, ja traktuje to jako przysluga dla ludzi, przeciez nie kazdy kto u nich sciagnie simlocka musi kupic startera heyah... Ja jestem za!!!
-
Ja wole skorzystać z pewnych usług - mam Idea Pop Fajnie ! Heyah bym nie kupił , bo to jest debilizm żeby w ramach reklamy wymalować sprayem wszystkie bloki na moim osiedlu ....Jeśli bym musiał wybierać jedną z dwóch nowych sieci - Heyah czy Sami Swoi , wybrał bym Samych Swoich - nie są tak nachalni , sa sympatyczniejsi
-
Ja z kolegą uważam że Heyah jest NIEFAJNA! a to największa obelga!
-
Ja sie nie martwie bo mam abonamęt w ERA! Ojciec mi pałci rychunki! Ja tylko dzwonie! I wbijam w Heye! Dla mnie może nawet Nie istnieć!
-
mmmm....A co to jest Abonamęt ?
-
Ja mam w tej chwili Erę Happy i gdybym miał wybierac między Heyah i Erą to wybrał bym Erę, oni mają korzystniejsze "czyste" zasady, fachowa pomoc i ciekawe ceny.
Pozatym ogromne możliwości (m.in. blueconect)
A tak wogóle obie te sieci proawdzi firma PTC (ale jest inny zarząd kazdej z sieci )
-
Mnie walą reklamy. Poprostu staram się nie oglądać. Ale jak mam wybierać reklamy, to wolę te pokręcone Plusa
Od około pół roku, może dłużej, korzystam z HeyaH i sobie chwalę. Przecież durnowatość reklam nie jest wyznacznikiem ! Usługi i ceny są ważne, a te w HeyaH są bardzo OK.
Simlocki niech ściągają, to też mnie wali. Nie jestem "szeleszczącym" ściągaczem za 5 zł sztuka
-
jesli mozecie to wytlumaczcie o co biega?? bo nei kapuje nic z tego tekstu na stronce, co takiego zlego robi heyah??
-
Zabiera ludziom z punktow heyah kase, ktora normalnie dostawali za platne sciaganie simlockow.
Uprawnienia umieszczania postów