Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: siemens c55 - kto ma/miał

ironkapela
    Guest

Re: siemens c55 - kto ma/miał

Sorki Atrax, ale nigdy nie slyszalem o takim modelu

iron a masz moze adres jakiejs stronki gdzie jest pokazane jak "tuningować" telefony? bo moja stara ma 3310 to bym sie nim pobawił:] Apropo alcateli to ja mam Ot 735 od roku i jakos jeszcze ani razu mi sie nie zepsół:]

ironkapela
    Guest

Chodzilo mi o te modele Alcateli do 150zl. Hmmm jesli chodzi o strony o tuningowaniu to daj mi swoj mail to podesle Ci jakis poradnik. Pozdro

no spodziewalem sie ze nic dobrego w tej cenie sie nie znajdzie , 3310 nie ma tylu funkcji co ten siemens , jest ceglasty w porownaniu z nim i juz przeżyty .

Tuningować komorki nie mam zamairu , mi to narzedzie sluzyc ma tylko do dzwonienia , smsowania i uzywam go tez jako przypominacza o waznych sprawach

Ale to moze kwestia gustuL

ironkapela
    Guest

Ja i tak wybralbym cos z Nokii... :P Np. 8210 :P

8210 są bardzo awaryjne i też funkcje cienkie

ironkapela
    Guest

Nie slyszalem ze 8210 sa awaryjne:P Mialem nie jedna i jednyne co mi sie zepsulo to elastomer ktory kosztuje 2zl. Funkcje cienkie... hmmm po wgraniu softu elektro255 8210 jest calkiem innym telefonem

wgraniem softu nie wyczarujesz np polifonii Z tego co pamietam 8210 maja jakas fabryczna wade ale nie pameitam juz co to bylo interesowalem sie nim gdy wchodizl na rynek W kazdym razie wole siemensa

ironkapela
    Guest

Tak naprawde to wole miec fajne melodyjki w 8210 niz te polifonie z tanich siemensow (jakby nie patrzec jest naprawde do dupy). A o wadzie fabrycznej to nic nie slyszalem :>

Uprawnienia umieszczania postów