Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: siemens c55 - kto ma/miał

Mieszany widok

siemens c55 - kto ma/miał

Chce sobie niedlugo kupic taki tel , i mam pytanie: czy tam wchodzi normalna mala karta sim ,czy sa jakies inne

bo w opisie telefonu przeczytalem w specyfikacjach cos takiego:
    Karta SIM - duża
    to link:
    http://www.fkn.pl/telefony/telefon/id__405/
    nie wiem co to znaczy . Pozdrawiam

Re: siemens c55 - kto ma/miał

kumpel miał ten telefonik nawet fajny. A z tą kartą sim to nie wiem o co chodzi może poprostu tak napisali ale na 100% wejdzie tam normalna karta sim

ironkapela
    Guest

Telefonik kicha. Jesli chodzi o ten przedzial cenowy to napewno kupilbym sobie cos innego. Jesli chodzi o duza karte sim to o ile sie nie myle jest to poprostu duzy sim ktory stosowany byl kilka lat temu, wiec nalezy zakupic przejsciowke z duzego sima na maly.

Mam c60... nie jest rewelacyjny. Bede kupowal ericsona f500i

ironkapela
    Guest

Atrax chyba K500i

P.S
    C60 i C55 to dwie kichy.

Na 100% F500i :]
    Niech no znajde na allegro jakies zdjecie...
    O mam
    Mniej wiecej cos takiego:
    http://allegro.pl/show_item.php?item=51669600.

Mam siemensa c60... no i nie jest rewelacyjny jak juz mowilem. Lubi sie czasem przyciac...ot taki zwykly telefonik do dzwonienia (choc jak na moje potrzeby, byl idealny).

ja tez mam c60 i jestem z niego zadowolony... ale to chyba zalezy od wymagań uzytkownika - mi on po prostu wystarcza.

ironkapela co bys kupil w tym przedziale cenowym ? ( ja bede go mial za 115zł ) wiec co fajnego znasz do tej kwoty

Gdyby nie to, ze moge miec f500i jak za darmo, to sam bym przy Siemensie zostal.
    Kazdy mowi, ze to badziew nad badziewia, ale jak na moje potrzeby, zupelnie wystarczy... wlaczyc, zadzwonic, wyslac eska, wylaczyc...

ironkapela
    Guest

Ja mam wielki senstyment do Nokii 3310. Szczegolnie po tunigu, ktory sam sobie zrobie . Hmmm co innego oprocz 3310... Jak dobrze poszukasz to 8210. Nie polecam alcateli poniewaz sa wadliwe a ich najprostsze naprawy sa drogie. Siemensy jak to siemensy. Poryte menu i nieciekawe wizualnie.

O to moja NK 3310=>3315 (Jakby ktos byl zainteresowany to cena 140zl)

Uprawnienia umieszczania postów