Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 55

Wątek: Liga Mistrzow!!!!!!!!! Liverpool vs. Milan!!!!!

Re: Liga Mistrzow!!!!!!!!! Liverpool vs. Milan!!!!!

BRAWO JUREK BRAWOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda, ze Golota tak nie walczyl jak Jurek bronil:>

Niesamowity mecz DUDKA!!!!!!

świetny mecz. goblin jeżeli uważasz, że Dudek powinien przestać grać tzn. że nie znasz się kompletnie na piłce. żałosny komentarz.

pozdrawiam

You'll NEEEEEVEEEEEEEEEER WALK AAALOOOOOOONN!!!!!!!

Black Rider
    Guest

Re: Po niespelna pierwszej polowie Milan 2 - 0 Liverpool

Haha, Dudas kocham Cię... do konca wierzyłem w Ciebie.
    Ale przezywalem ten mecz. Gdy nagle piekny gol Gerrrarda wiedzialem co się kroi, po strzale Shmicera poprostu bylem tak radosny ze szok.

Na samym poczatku wielkie pozdrowki wedruja do Jurka;] Byles swietny;] nie zwatpilem w twoja druzyne;] Po drugie gratulacje dla tomek125 za swietne obstawienie wyniku!!!!;] Goblin napisal "Theraphos nadzieja matką głupich"- wiec ci odpowiadam ze kazda matke trzeba kochac;] i wstyd mi za ciebie ze nie stawiałes na Dudka... Załosne... A dla reszty Wielkie pozdro jeszcze raz LIVERPOOL;] P.S. na prawde zajebiste spotkanie... z nerwów pewnie stracilem na wadze;] Pozddro

LySeK w 100% się zgadzam z Tobą!!!

zal mi troche, ze nawet piwka nie moge wypic za Liverpool i Jerzego Dudka, bo biore antybiotyki...

ale sie nadrobi w weekend ;-)

jeszcze raz WIELKIE gratulecje dla naszego rodaka i Liverpool'u!

Niesamowite spotkanie!

no ale mam nadzieje ze teraz nikt nie bedzie mowil ze wloski football jest defensywny bo to gowno prawda. Pozatym pomnik dla Jurka

sigsauer
    Guest

YOU WILLLLLL NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVERRRRRRRRRRRRRRR WALK ALOOOOOOONEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    LIIIIIIVVVVVVVVEEEEEEEEEEEEEEEEEPPPPPPPPPPOOOOOLLL LLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cały mecz pozostawiam bez komentarza !!!!!

Dudek w meczu popelnil pare razacych bledow. Na szczescie w karnych bronil swietnie...takiego Finalu dawno nie ogladalem.

O Boże... jestem załozny bo niekibicowałem Liverpoolowi ?? Jakoś dla mnie sympatyczniejszą druzyną jest/był/będzie Milan , kibicuje im sporo czasu juz i niemam zamiaru tego zmienić , nawet jakby Lepper grał w Liverpool'u to i tak bym ich niepoparł

Uprawnienia umieszczania postów