-
Takie małe pytanko apropo tapet na komórkę.
Wszyscy szukają stronek z darmowymi tapetami, a ja poszukuję.. stronki z której będzie możliwość wysłania obrazków na komórkę za darmo. Skoro tekst się da (np. przez GG) to może i na obrazki też jest inny sposób niż kabelek?? :P Pewnie nie ma czegoś takiego ale kto pyta nie błądzi. )
-
Re: Takie małe pytanko apropo tapet na komórkę.
Na wapsterze sie da. Tylko ze to chyba platne jest...
-
Ja polecam kupić na allegro tanio kabelek, jest to naparwde super sprawa, sam kupilem do swojego siemensa i jestem bardzo zadowolony (moge mieć prawie wszytskie dzownki).
-
jest cos takiego jak bluetooth i on tak działa że wyszukuje najblizsze urządzenie mogące odbierać bluetooth'a, tylko że niestety nie wszystkie komórki to maja:/
-
Kabalek bym kupił ale potrzebuje przesłać jedynie kilka tapet, więc mi się nie kalkuluje. )
A co do drugiego rozwiązania to mam Nokie 6610 więc odpada. )
-
ale nigdy nie wiesz kiedy Ci sie co przyda.
Ja osobiście wysyłam wszystko przez port IrDA (sporadycznie przez bluetooth)
A co do samego tematu to w necie chyba nie ma takich stron żeby grafike wysyłać (przynajmniej ja sie z takimi nie spotkałem)
-
Kup sobie IRDA na USB, obsługuje wszystkie fony z podczerwienią, gratis dostaniesz mnustwo dzwonków, tapet i innych obrazków, które sobie zapodasz do fona.
Ja zassałem cos takiego na Allegro : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52450846
Wydaje mi się, że to niezbyt wielki koszt. Możesz też kupic kilka zł taniej, bez tych tapetek itp, a sam sobie pozasysać z neta i przesłac do fona.
-
nie to żebym robił anty-reklame, ale kupiłem coś takiego na allegro dawno temu i niestety nie działało No ale skoro Ty masz sprawdzone to napewno wiesz co mówisz...
Uprawnienia umieszczania postów