Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Takie małe pytanko apropo tapet na komórkę.

Mieszany widok

ponczos
    Guest

Takie małe pytanko apropo tapet na komórkę.

Wszyscy szukają stronek z darmowymi tapetami, a ja poszukuję.. stronki z której będzie możliwość wysłania obrazków na komórkę za darmo. Skoro tekst się da (np. przez GG) to może i na obrazki też jest inny sposób niż kabelek?? :P Pewnie nie ma czegoś takiego ale kto pyta nie błądzi. )

Re: Takie małe pytanko apropo tapet na komórkę.

Na wapsterze sie da. Tylko ze to chyba platne jest...

Black Rider
    Guest

Ja polecam kupić na allegro tanio kabelek, jest to naparwde super sprawa, sam kupilem do swojego siemensa i jestem bardzo zadowolony (moge mieć prawie wszytskie dzownki).

jest cos takiego jak bluetooth i on tak działa że wyszukuje najblizsze urządzenie mogące odbierać bluetooth'a, tylko że niestety nie wszystkie komórki to maja:/

ponczos
    Guest

Kabalek bym kupił ale potrzebuje przesłać jedynie kilka tapet, więc mi się nie kalkuluje. )

A co do drugiego rozwiązania to mam Nokie 6610 więc odpada. )

ale nigdy nie wiesz kiedy Ci sie co przyda.
    Ja osobiście wysyłam wszystko przez port IrDA (sporadycznie przez bluetooth)

A co do samego tematu to w necie chyba nie ma takich stron żeby grafike wysyłać (przynajmniej ja sie z takimi nie spotkałem)

Kup sobie IRDA na USB, obsługuje wszystkie fony z podczerwienią, gratis dostaniesz mnustwo dzwonków, tapet i innych obrazków, które sobie zapodasz do fona.
    Ja zassałem cos takiego na Allegro : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52450846
    Wydaje mi się, że to niezbyt wielki koszt. Możesz też kupic kilka zł taniej, bez tych tapetek itp, a sam sobie pozasysać z neta i przesłac do fona.

nie to żebym robił anty-reklame, ale kupiłem coś takiego na allegro dawno temu i niestety nie działało No ale skoro Ty masz sprawdzone to napewno wiesz co mówisz...

Uprawnienia umieszczania postów