-
Giant Stiletto
Czy ktoś ma lub widział na żywo to cacucho?
Kosztuje 2500 zl, ale za takie coś bym tyle wyłożył.
-
Re: Giant Stiletto
yyy to rower? jego zaleta jest tylko wyglad czy ma jeszcze inne bajery? w koncu 2500 zl to nie malo.
-
wszystkie laski z piaskownicy polecą na ciebie jak wyjdziesz pojeździć;-) jak dla mnie jest troszke obciachowy:P
-
ja nie widziałem ale mój bracik widział jak kupował sobie rower(nie ten). Nawet fajny rowerek coś ala chopper
-
Obciachowy to fuckt... A wd. mnie za 2500zl to juz lepiej sobie normalny motor kupic.
-
Jaki motor kupisz za 2500 zł? :/ Za tyle to skuterkiem mozesz ścigać się z kolarzami :/
-
Zebry to miało silnik (najlepiej jakieś V ) to bym zrozumiał a tak na zlot to tym nie pojedziesz (trochę mało jest takich rowerków w Polsce) do lasu nie da rady, bo se nery odbijesz a skrętne pewnie jak barka rzeczna na asfalt też nie da rady, bo przy oponach jak z motoru to po 20 km wyplujesz płuca.
Pozostaje sprint rano po bułki, ale nie na czymś, za 2500 bo ci zwiną z pod sklepu.
To nie jest rower na nasze realia gdzie rano naginasz nim rano do szkoły walcząc z dziurami w asfalcie i 15 cm krawężnikiem.
To jest tylko moje zdanie :-)
-
Przepraszam za bzdury w tekście nie ma to jak WORD
-
-
sorry wiem ze ja mam chopla na punkcie rowerów ale 2500 to nie jest duzo na rowe. co do choperów to raz widziałem ale koles popie... na nim i go prze chwile tylko widziałem z początku myslałem ze to motor ale cos z cicho jechał :P
Uprawnienia umieszczania postów