Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Graficiarz KAtowice

Graficiarz KAtowice

Czy znacie lub mozecie polecić mi kogoś kto zajmuje sie malowaniem różnych rzeczy sprejami? Chodziło by mi o namalowanie na scianie jakiegos samochodu lub gołej laseczki na motorze tylko żeby ten koleś znał sie na rzeczy:]

Re: Graficiarz KAtowice

ooo Theraphos co sie stalo z twoim podpisem?:P jakos nie plywa juz

musiałem go zmienić :P

aaa teraz tez jest fajny
    pozdrwiam

nikt z szanujacego sie grona graffiti tego Ci nie zrobi i to tyle w tym temacie

SD AS
    Guest

W zasadzie mógł byś sie zapytać kogoś, kto maluje pod mostem w centrum.To są najczęściej studenci ASP.Pewnie za kase by zrobili :P

josetsu a czemu tak mówisz?

bo sam kiedys troszke "malowalem" i wiem jak jest w tym srodowisku!! to nie komercja- to sztuka dla sztuki, oni to robia zeby pokazac wszystkim a nie komus wrzucic na sciane! sami w domach czesto cos takiego maja, ale teraz coraz rzadziej-chodzi o to ze w domu nie zobaczysz tegoz daleka-zobaczysz szczegolu, rozmzania itd, a z odleglosci 5-10metrow wyglada to super a z bliska do dupy!!!!! moze za kase jakis Ci to zrobi ale ja bym nie zrobil! teraz to juz wogole bym z puche nie chycil:P
    powodzenia w poszukiwaniach!

jak ktos Ci to zrobi to znaczy ze nie jest artysta tylko bawi sie w komercje!!!!!

Louis Cypherr
    Guest

Skoro nie zrobiliby za kasę, to niech zrobią za darmo. Myślę, że Theraphos nie będzie z tego powodu narzekał.

A to ci graficiarze to jacys mnisi ?

Uprawnienia umieszczania postów