Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: "Niesustraszeni" Polsat i weze!!!!!

"Niesustraszeni" Polsat i weze!!!!!

widzieliscie w ostatni pistek niesustrasznonych! kurcze az mnie nerwy braly jak oni rzucali tymi wezami!!! a takie piekne mleczaki i przede wszystkim zbozowki tam smigaly-poprostu poezja-te odmiany barwne! super! same weze genialne ale glupota organizatora by je wyrzucac do skrzaynki debilizm!!!!!!!!!
    pomijajac kwestie humanitarna jestem zachwycony tymi kolarami wezy!!!!

Re: "Nieustraszeni" Polsat i weze!!!!!

sorry za bledy ale ostatnio jakos sie przytrafiaja za szybko chce wszystko napisac

Re: "Niesustraszeni" Polsat i weze!!!!!

widziałem ale co poradzić:/ to jest telewizja ich nei obchodzi cierpienie zwierząt ważne żeby tylko kasiore zarobić:/:[

cyclosternum
    Guest

Re: "Nieustraszeni" Polsat i weze!!!!!

mnie tez trafiało jak rzucali tymi wężami i to juz którys raz mają jakis przypał ze zwierzakami :/

taaa i przyciagnac masy przed ekrany za wszelka cene;/

A ja nie ogladam Polsatu, nie ogladam telewizji i mam gdzies "Nieustraszonych" :]
    To, ze komercha i wszelakie gowno pcha sie drzwiami i oknami, to nie znaczy, ze my musimy tym oddychac :]

No i niestety chociaż wszyscy jesteśmy przeciwni temu, robimy to co najgorsze czyli nabijamy im oglądalność:P

no cóż....................................... szkoda że tacy ludzie sie nie przejmuja czyimś cierpieniem................................ zysk,zysk,i jeszcze raz zysk................przykre,ale nikt z nas nic nie poradzi............................

kto nabija to nabija :P ja teleturnieji nie ogladam a tak wlasciwie to na czym polegalo to rzucanie?? stali w jakiejs odleglosci i rzucali do celu?? czy jak?

Uprawnienia umieszczania postów