Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Ahhh te kobiety ...

Mieszany widok

Black Rider
    Guest

Re: Ahhh te kobiety ...

Tak, ale cóż lepiej oglądać je z makijażem , wtedy przynajmniej jest na co patrzeć ;]

Hehehe. Dlatego nie lubie kobiet ktore duzo sie maluja. Od razu przed oczami mam ich twarze np. rano, jak wstaja... Wole takie ktore nie maluja sie wczale (jak to mawiaja: widzialy galy co braly, i wtedy mam pewnosc) lub niewiele, zaby zaakcentowac urode.

no tak..w większości porównywane zdjęcia są złej jakości z pixelozą i daje to efekt pryszczy czy czegoś innego. Albo ujęcia w których panie z makijażem wygladały by róznie nie atrakcyjnie. Nie ma tutaj dobrego przykładu zbytniego malowania sie...z czym możemy suie neistety spotakć często na ulicy. Ja i tak nigdy sie nie malowałam i raczej już tego nie zmienię

podoba mi sie napis na samym dole: "i co masz jeszcze na nie chrapke?" heh

w tym też jest troche oszukiwania oka. Tak jak gdanszczanka napisała - te pierwsze zdjęcia (niby 'prawdziwa twarz') są o wiele gorszej jakości a i same ujęcia nie za ciekawe. Ale co racja to racje - ile makijaż potrafi zrobić to czasami przechodzi ludzkie wyobrażenie (czyt. męskie wyobrażenie:P).

cyclosternum
    Guest

kurde popsuliscie mój swiat moja piękna niezkazitelna britnej jest takim kaszalotem ;/ co ja teraz zrobie :P

jest wiecej takich zdjęc wpiszcie w google "britney looking nasty" czy jakos tak a co do tematu to napewno te zdjecia bez makeup'u sa napewno gorszej jakosci ale i tak to nie zmienia faktu ze makijaż czyni cuda

ja tam wolę bez tynku dziewczyny, przynajmniej się nie natnę nigdy

TylerPL
    Guest

Wiesz, czasami wychodzą złe zdjęcia, których się nie publikuje... cześć z tych "dam" na prawdę nie jest taka piękna na jakie wygląda w TV, ale co do niektórych to te zdjęcia mnie nie przekonają... Popatrzecie czasem na siebie!

Uprawnienia umieszczania postów