Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Mam problem z cyfrówka

fibus13
    Guest

Mam problem z cyfrówka

Czesc,mam problem z cyfrowka.Kiedy podlaczam kabel USB prowadzacy od cyfrowki do portu komputer nie widzi w ogole dysku wymiennego.Co gorsza wydaje mi sie ze ma to zwiazek z tym ze stacja cd-rom mi niedawno padła.Co o tym sadzicie?

Re: Mam problem z cyfrówka

A jaka to cyfrowka? U mnie np. "widzi" jakas zwyczajna, slaba cyfrowke, ale jak podlaczam Canona EOS 300 D mojego brata to juz go nie widzi jako dysk wymienny. Wczesniej to dobrze dzialalo?

fibus13
    Guest

Wczesniej dobrze dzialalo,cyfrówka taka sobie - firma TEVION

To dlatego że canonów nie widzi jako dysk, wszystko robi się z poziomu załączonego programu. (nie wiem jak jest z xp)

Welcome in world of the shit, called Windows

Ja mam tak samo z playerkiem mp3. U mnie w pokoju nie wykrywa za zadne skarby, natomiast i u siostry, i u rodzicow wszystko gladko idzie... Ja sobie cos windows ubzdura to nie ma bata:P

To znaczy widzi, mozna pobierac zdjecia, ale jakims badziewnym kreatorem kamery cyfrowej czy czyms takim. A taka slaba cyfrowke normalnie total commander widzi jako dysk zewnetrzny i mozna sobie z katalogow po prostu zdjecia kopiowac.

YaKiLLaK
    Guest

mi normalnie canona widzi... od razu gdy podepne to mi sie pojawia nowy dysk.... (xp)

Louis Cypherr
    Guest

Jaki masz system operacyjny?

Tak jak myslałem w XP widzi jako dysk. W 98 nie ma tak dobrze :/

fibus13
    Guest

Win 98

Uprawnienia umieszczania postów