-
Mam problem z cyfrówka
Czesc,mam problem z cyfrowka.Kiedy podlaczam kabel USB prowadzacy od cyfrowki do portu komputer nie widzi w ogole dysku wymiennego.Co gorsza wydaje mi sie ze ma to zwiazek z tym ze stacja cd-rom mi niedawno padła.Co o tym sadzicie?
-
Re: Mam problem z cyfrówka
A jaka to cyfrowka? U mnie np. "widzi" jakas zwyczajna, slaba cyfrowke, ale jak podlaczam Canona EOS 300 D mojego brata to juz go nie widzi jako dysk wymienny. Wczesniej to dobrze dzialalo?
-
Wczesniej dobrze dzialalo,cyfrówka taka sobie - firma TEVION
-
To dlatego że canonów nie widzi jako dysk, wszystko robi się z poziomu załączonego programu. (nie wiem jak jest z xp)
-
Welcome in world of the shit, called Windows
Ja mam tak samo z playerkiem mp3. U mnie w pokoju nie wykrywa za zadne skarby, natomiast i u siostry, i u rodzicow wszystko gladko idzie... Ja sobie cos windows ubzdura to nie ma bata:P
-
To znaczy widzi, mozna pobierac zdjecia, ale jakims badziewnym kreatorem kamery cyfrowej czy czyms takim. A taka slaba cyfrowke normalnie total commander widzi jako dysk zewnetrzny i mozna sobie z katalogow po prostu zdjecia kopiowac.
-
mi normalnie canona widzi... od razu gdy podepne to mi sie pojawia nowy dysk.... (xp)
-
Jaki masz system operacyjny?
-
Tak jak myslałem w XP widzi jako dysk. W 98 nie ma tak dobrze :/
-
Uprawnienia umieszczania postów