Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Wątek: Gołota

djtommi
    Guest

Re: jestescie zalosni..

podpisuje sie wszsystkim co mam za Samaelem bo dobrze godo dac mu vodki

"Mistrz zawsze broni tytulu u siebie !!!" bla bla bla....

- no to fajnie ze wczoraj brewster walczyl u siebie..

"Kierowca rajdowy,bolida motocykla uprawiajacy te sporty wyczynowo tez nie musi ??!! Wybacz ,ale boks jest sportem o podwyzszonym ryzyku i z kalectwem i ze smiercia jak najbardziej nalezy sie liczyc.Jesli uwazasz inaczej to sorry..."

- ryzyko trzeba zawsze ograniczac do minimum.. jak kierowcy rajdowemu wycieknie w jakis sposob plyn hamulcowy to nie bedzie zapierdzielal bo "przeciez sie zdecydowal byc kierowca rajdowym i musi sie liczyc ze smiercia"..

"Hmmmm o jakim to organie mowisz ??Jezyku,dziasle,zebach ??!!"

- jesli Ty masz bezposrednio pod koscia policzkowa zęby to naprawde nie chcialbym Cie zobaczyc "na zywo"..

jeszcze taka mala dygresja - kosc policzkowa masz pod samym okiem wiec logicznie rzecz biorac dla oka jej chocby czesciowe skruszenie to wieksze niebezpieczenstwo niz rozciety luk brwiowy..

"Wcale to nie "tajger" powiedzial.Nie wiem jak Ty ,ale ja nie mam problemu z dostepem do ogolnopolskiej prasy"

- ogolnopolska prasa tez na pewno jest bardzo obiektywna zwlaszcza jesli chodzi o polaka.. zreszta skad ta ogolnopolska prasa bierze takie informacje jesli nie od samych "zainteresowanych" czyli ludzi z obozu michalczewskiego? co oni maja powiedziec ze "darek niestety sie boi jonesa i nie chcemy tracic mistrzostwa tak "zmudnie" zdobytego"? jassssne.. najlaptwiej powiedziec ze jones zazadal nawet 100 mln zielonych i po sprawie..

i taka mala poprawka..

szafowac (kim?czym?) wyrokami
    FEROWAC (kogo?co?) wyroki

a co do goloty to po prostu chodzi mi o to zebyscie widzieli w nim czlowieka, ktory ma swoje slabosci i tez popelnia bledy.. Wy nie popelniacie bledow i nie macie slabosci.. bokser ma nie myslec.. ma byc maszyna do zabijania..

oczekujecie po sportowcach ze beda zaspokajac Wasze chore oczekiwania za wszelka cene a jak ktos przegrywa to zmieszacie go z blotem.. tak jest z golota, malyszem, bedzie z dudkiem jesli mu mecz nie wyjdzie itp. itd.... zal mi Was ale wiem ze to nie Wasza wina.. to kwestia wychowania..

z mojej strony dyskusja jest juz zakonczona wiec pozdrawiam..

pac napisał(a):

>
    > - no to fajnie ze wczoraj brewster walczyl u siebie..

Teraz chlopie to zes smieszny na maksa Proponuje sprawdzic pochodzenie Brewstera,albo nie podpowiem Ci - jest amerykaninem i walka odbyla sie w USA .Tym tekstem to zes dowalil jak lysy grzywka Widze,ze na prawde z Ciebie znawca Przestan sie juz kompromitowac swoja wiedza o boksie :]

> - ryzyko trzeba zawsze ograniczac do minimum.. jak kierowcy
    > rajdowemu wycieknie w jakis sposob plyn hamulcowy to nie bedzie
    > zapierdzielal bo "przeciez sie zdecydowal byc kierowca rajdowym
    > i musi sie liczyc ze smiercia"..

Tak i jak mu ten plyn wycieknie to on na pewno nic nie bedzie o tym wiedzial,bo zadna kontrolka mu sie nie zaswieci :] Nie musi zapierdzielac wystarzy ze dojedzie to strefy serwisowej - o tym tez nie wiedziales ??!! I zapewniam Cie ,ze jesli mu sie uda to zrobic to bedzie kontynuowal jazde,a nie sie wycofa :]

> - jesli Ty masz bezposrednio pod koscia policzkowa zęby to
    > naprawde nie chcialbym Cie zobaczyc "na zywo"..

A ja bym chcial zobaczyc ten organ pod nia,ktory "odpowiada za funkcje zyciowe" :]

> jeszcze taka mala dygresja - kosc policzkowa masz pod samym
    > okiem wiec logicznie rzecz biorac dla oka jej chocby czesciowe
    > skruszenie to wieksze niebezpieczenstwo niz rozciety luk
    > brwiowy..

Wiesz co jak masz pisac takie bzdury to lepiej nie pisz nic !!! Odstetek walk przerwanych przez kontuzje luku brwiowego jest na pewno wiekszy niz z powodu peknietych/zmiazdzonych kosci policzkowych.Kazdy to troche liznal boksu ze mna sie zgodzi,Ty jestes jedyny ,ktory twierdzi inaczej :]No coz...

> - ogolnopolska prasa tez na pewno jest bardzo obiektywna
    > zwlaszcza jesli chodzi o polaka.. zreszta skad ta ogolnopolska
    > prasa bierze takie informacje jesli nie od samych
    > "zainteresowanych" czyli ludzi z obozu michalczewskiego? co oni
    > maja powiedziec ze "darek niestety sie boi jonesa i nie chcemy
    > tracic mistrzostwa tak "zmudnie" zdobytego"? jassssne..
    > najlaptwiej powiedziec ze jones zazadal nawet 100 mln zielonych
    > i po sprawie..

Ty za to jestes wielce obiektywny jak widac.Szkoda slow...

> i taka mala poprawka..
    >
    > szafowac (kim?czym?) wyrokami
    > FEROWAC (kogo?co?) wyroki

Wybacz mistrzu ,ze popelnilem blad,obiecuje poprawe :].Widze ,ze z braku argumentow sie "czepiamy".W Twoich wypowiedziach znalazlbym wiecej perelek niz Ty u mnie :] Njabardziej podobal mi sie Misztrz pielgrzymujacy w obronie tytulu :].A swoja droga tez pragne wprowadzic mala poprawke do Twojej wczesniejszej wypowiedzi.Skoro Michalczewski walczyl dla europejskich federacji to jakim cudem zdobywal mistrza swiata ??!! I co kolego,taki z Ciebie "inteligent" ze mylisz kontynent z globem,jesli by bylo jak mowisz to bylby conajwyzej mistrzem Europy,ale pewnie sie myle :]

> a co do goloty to po prostu chodzi mi o to zebyscie widzieli w
    > nim czlowieka, ktory ma swoje slabosci i tez popelnia bledy..
    > Wy nie popelniacie bledow i nie macie slabosci.. bokser ma nie
    > myslec.. ma byc maszyna do zabijania..

Bla bla blabla bla :] Nastepnym razem jak napiszesz,ze ktos jest zalosny to jakos to uargumentuj,a nie pisz takie rewelacje jak wczesniej.To jest forum publiczne i kazdy ma prawo wypowiedziec swoje zdanie,skoro ktos chce napisac o nim negatywnie to ma prawo,tak samo w druga strone.Jesli sie z kims nie zgadazasz to napisz cos bardziej konstruktywnego niz ze "jest zalosny".Niestety jak widac zalosna to jest Twoja wiedza na temat boksu :]Nikt od nikogo nie oczekuje,zeby sie zabijali na ringu ,bo czasy gladiatorow juz przeminely dawno :] Mnie chodzi o to ,bo chyba dalej nie kumasz,ze porazka owszem moze sie zdarzyc,ale po walce i jesli widac ,ze sportowiec chce to sie to odbiera troche inaczej niz to co odstawil pan Andrzej G juz 3 raz !!! Daje sobie reke uciac,ze gdy dojdzie do kolejnej walki to takze dopadnie go jakas "slabosc".Jak dla mnie byl on bokserem srednim i byli tacy co na miano legendy w przeciwienstwie do niego na prawde zasluguja,chociazby J.Kulej czy F.Sztamm ,bo im sie "chwile slabosci" takie jak Golocie w ringu nie zdarzaly :]

> oczekujecie po sportowcach ze beda zaspokajac Wasze chore
    > oczekiwania za wszelka cene a jak ktos przegrywa to zmieszacie
    > go z blotem.. tak jest z golota, malyszem, bedzie z dudkiem
    > jesli mu mecz nie wyjdzie itp. itd.... zal mi Was ale wiem ze
    > to nie Wasza wina.. to kwestia wychowania..

Zas spiewka o chorych ambicjach,zaczyna sie to nudne robic...Przegrac,a skompromitowac sie to zasadnicza roznica,ktorej niestety nie dostrzegasz :]Jesli Dudek bedzie puszczal farfocle w 5 spotkaniach to co mam mu brawo bic ??!!Chyba zartujesz Jest profesjonalista/zawodowcem,a w sporcie zawodowym na "chwile slabosci" chyba nie ma miejsca :]Nie mowie tu ,ze nie ma prawa popelnic bledu,ale komus jego pokroju powinny sie zdarzac raczej rzadko.Mnie takze jest Ciebie zal ,bo masz bardzo ograniczony swiatopoglad i nie pisz tu o wychowaniu,bo bezpodstawnie napisales ,ze czesc z nas jest "zalosna".Moze dla Ciebie Andrew jest guru ,ale dla mnie nie koniecznie - jest cienki jak d...a weza czy sie z tym zgadzasz czy nie i wcale nie mieszam go z blotem tylko pisze smutna prawde ,ktorej nie potrafisz zaakceptowac :]Brakuje jeszcze tego zebys napisal ze Saleta to takze b.dobry bokser,ale ma "chwile slabosci"- w ten sposob to mozna kazdego tlumaczyc.Cos takiego jak tolerancja i szanowanie cudzych opini to tez jest kwesita wychowania...

> z mojej strony dyskusja jest juz zakonczona wiec pozdrawiam..
    >

No tak z braku argumentow "dajesz noge".Podobnie jak Twoj idol z powodu braku umiejentnosci. :]:]Z reszta... EOT

Re: Gołota

Ej czytać się tych bzdur nie da...Kto z was walczył na ringu na zawodach?Kto poczuł co to prawdziwa adrenalina i presja?Jasne ,że nikt,inaczej byście tu głupot nie wypisywali...Traktujecie to w ten sposób,że to wstyd ,hańba dla narodu itd A prawda jest taka,że to boks zawodowy,tu się walczy o pieniądze a nie dla kraju i dlatego jestem fanem boksu amatorskiego-nie ma odgrażania się na konferencjach prasowych,zawodnicy są skupieni na walce a o to przeciez w tym chodzi.Gołota jest/był w czołówce światowej,nie kazdy ma szansę na walkę o tytuł-nie udało się a to,czy zakończy karierę to jego sprawa,jak ktoś go nie chce oglądać to nie ma przymusu
    Nie pamiętam kto z Was użył określenia "fajter"..co to za cecha charakteru wg Ciebie?Nawalanie jak popadnie czy robienie tzw młynka?Boks to boks,nie mylmy pojęć,fajterowac to sobie mozesz na ulicy,gdy jesteś z kolegami mocny w grupie-boks to nie rzeznia,to technika!Za duzo filmów "karate" Panowie
    Teraz do sedna sprawy:Walka potoczyla sie jak widzieliscie,zaskoczyl go Lamon i tyle.Dwie ostatnie walki Gołota sobie "przepykał"bez ryzyka,nie wdawał się w bójke tylko technicznie.Tym razem dostał szybko potężny cios,nie odskoczył i mamy knockdown.Potem to już była formalność,zabrakło Gołocie cwaniactwa,powinien sklonczowac,przetrzymac ta rundę i byłoby dobrze.Ale się nie udało-taki już urok sportu.Kto nigdy nie walczył na zawodach wyższej rangi ten tego nigdy nie pojmie-taki ktoś powinien komentować szach,o ile wie o co w tym chodzi.
    Pozdrawiam wszystkich trenujących sztuki walki
    PS 5 lat temu leżałem w ciągu jednej rundy 3 razy na dechach,po pierwszym liczeniu nie wiedzialem gdzie jestem,lekarz dopuscil mnie do dalszej walki i za chwile bylem znow na glebie,sytuacja sie powtorzyla a ja zaliczylem szpital...Czasami powinno się odpuścić.

Uprawnienia umieszczania postów