-
Re: jestescie zalosni..
"Mistrz zawsze broni tytulu u siebie !!!" bla bla bla....
- no to fajnie ze wczoraj brewster walczyl u siebie..
"Kierowca rajdowy,bolida motocykla uprawiajacy te sporty wyczynowo tez nie musi ??!! Wybacz ,ale boks jest sportem o podwyzszonym ryzyku i z kalectwem i ze smiercia jak najbardziej nalezy sie liczyc.Jesli uwazasz inaczej to sorry..."
- ryzyko trzeba zawsze ograniczac do minimum.. jak kierowcy rajdowemu wycieknie w jakis sposob plyn hamulcowy to nie bedzie zapierdzielal bo "przeciez sie zdecydowal byc kierowca rajdowym i musi sie liczyc ze smiercia"..
"Hmmmm o jakim to organie mowisz ??Jezyku,dziasle,zebach ??!!"
- jesli Ty masz bezposrednio pod koscia policzkowa zęby to naprawde nie chcialbym Cie zobaczyc "na zywo"..
jeszcze taka mala dygresja - kosc policzkowa masz pod samym okiem wiec logicznie rzecz biorac dla oka jej chocby czesciowe skruszenie to wieksze niebezpieczenstwo niz rozciety luk brwiowy..
"Wcale to nie "tajger" powiedzial.Nie wiem jak Ty ,ale ja nie mam problemu z dostepem do ogolnopolskiej prasy"
- ogolnopolska prasa tez na pewno jest bardzo obiektywna zwlaszcza jesli chodzi o polaka.. zreszta skad ta ogolnopolska prasa bierze takie informacje jesli nie od samych "zainteresowanych" czyli ludzi z obozu michalczewskiego? co oni maja powiedziec ze "darek niestety sie boi jonesa i nie chcemy tracic mistrzostwa tak "zmudnie" zdobytego"? jassssne.. najlaptwiej powiedziec ze jones zazadal nawet 100 mln zielonych i po sprawie..
i taka mala poprawka..
szafowac (kim?czym?) wyrokami
FEROWAC (kogo?co?) wyroki
a co do goloty to po prostu chodzi mi o to zebyscie widzieli w nim czlowieka, ktory ma swoje slabosci i tez popelnia bledy.. Wy nie popelniacie bledow i nie macie slabosci.. bokser ma nie myslec.. ma byc maszyna do zabijania..
oczekujecie po sportowcach ze beda zaspokajac Wasze chore oczekiwania za wszelka cene a jak ktos przegrywa to zmieszacie go z blotem.. tak jest z golota, malyszem, bedzie z dudkiem jesli mu mecz nie wyjdzie itp. itd.... zal mi Was ale wiem ze to nie Wasza wina.. to kwestia wychowania..
z mojej strony dyskusja jest juz zakonczona wiec pozdrawiam..
Uprawnienia umieszczania postów