-
Re: Gołota
gdybyś pomyślał, to ich dobierają, wagowo i umiejętnościow, wiadomo że nikt z wagi lekkiej nie bedzie się lał z wagą cięzką i po co takei głupie gadanie ile my byśmy wytrzymali skoro to nie nasza waga ani umiejętności...
-
moja wypowiedź niebyła do ciebie bo nierozmawiam z takimi pierdkami... zresztą i tak niezrozumiałeś oco mi chodziło... chodziło mi oto bączku że żeby kogoś krytykować i wyzywać od patałąchów to trzeba być od niego lepszym a ty sie schowaj z tymi swoimi "miejscowymi bójkami" mistrzu haha (w profilu) dobra już nic niepisze na Twoje posty bo już itak zanisko zeszłem <papa>
-
hehe pokaża całą walke w telekspresie i to z reklamą bo 56s to chyba przesada
koles powinien pujsc chyba juz na emeryture
-
no faktycznie "zeszłes" bardzo nisko, i gdybyś pedale wiedział nie naśmiewam sięz ciebie tylko chciałem sprostować twojawypowiedź bo mozna ja odebrać jak widzisz conajmniej dwuznacznie i wyraziłem na jej temat swoje poglądy, a co do ciebie to faktycznie ty jestes mega dorosły 19-o latku, już całe zycia za tobą i masz we wszsytkim doświadczenie a jestem zwykłym bączkiem i puszczam bąki na ciebie frajerze...
-
jestescie zalosni..
ciekawe czy ktorykolwiek z was osiagnie w swoim zyciu choc czastke tego co ten czlowiek..
-
Re: jestescie zalosni..
no nareszcie ktoś tutaj myśli. najezdzacie na andrzeja, jakby był jakims zwykłym typem, sam juz pisałem jaką on sam pozostanie legendą i jak "rozpowszechnił lub zapoczątkował" boks.
-
ale po tej walce znow zacznie byc posmieliskiem calej polski a najbaridzej wszelkich kabaretow. no czekam czekam moze on bokserem byl dobrym ale bez charakteru i napewno nie fajterem ;P
-
Hmmmm a jak nazwiesz zachowanie pana Andrzeja G. w walce z M.Tysonem ???!!! Jak dla mnie to byla kompromitacja na maksa,to ze cos osiagnal nie upowaznia go do nabijania ludzi w butelke i do tchorzowskich zachowan :] Jest zawodowcem ,ale wtedy niestety nie zachowal sie profesjonalnie jak na zawodowca przystalo.Pan Andrzej swoje najlepsze lata mial dawno temu (walki z R.Bowem,ktore takze przegrywal w frajerski sposob :]) i juz dawno powinien dac sobie siana,a nie za wszelka cene to ciagnac.Wiem ,ze przez cala kariere nie da sie trzymac rownego poziomu,ale jesli sa wyrazne symtomy,ze to juz nie te lata to nalezy "zejsc ze sceny".Skoro wg Ciebie Andrzej G. osiagnal wiele to ile osiagnal Michalczewski ??? Mnie osobiscie tego drugiego bylo szkoda jak cholera...ale zachowal sie jak na faceta przystalo - i chyba da sobie spokoj,bo nie wiem czy juz podjal ostateczna decyzje.Zauwaz,ze Darek nie mial walk 90 sekundowych czy 53 sekundowych,przegrywal po rownej walce,a nie wsrod salw smiechu,obrzucany tym co kto mial pod reka :]. Prawda jest niestety smutna czy Ci sie podoba czy nie,bo padac 3 razy w ciagu niecalej minuty to na prawde rekord i kupa smiechu,patrzac na aspiracje pana Andrzeja :]
-
pomimo, wszystkich rozdrażnień, smutków, złości, zrozpaczenia itd. spowodowanych przez A. Gołotę, gdzie tak straszni na niego najeżdzacie, że jest frajer i ucieka z ringu
zapraszam tutaj:
http://www.golota.pl/modules.php?name=Bilans
zapraszam tutaj:
http://www.golota.pl/modules.php?name=Biografia
zapraszam tutaj:
http://www.golota.pl/
Nie wiem dlaczego tak bronie gołoty, może dlatego że sam uprawiałem i uparaiwm wiele sportów, i nie lubie takich komentarzy, i prosze teraz żeby mi nikt nie wyjezdzał, że jestem młody i co ja takiego osiągnąłem i nie wiem nic o sporcie, bo podejrzewam że mam więcej osiagnięć i styknięć ze sportami więcej niż ci z was któzy na mnie najbardziej najeżdzali, a liste sportów i osiągnięc mógłbym pisac do rana.
-
co do sportow to nie badz taki pewien a z reszta to nei jest wazne bo nie mowimy o nas tylko o nim
Uprawnienia umieszczania postów