-
Re: Gołota
Piekna walka. Co za emocje. Juz dawno nie widzialem tak wspanialego widowiska. Te piekne uniki Goloty, piekne serie. Poprostu wspaniala walka. Wiedzialem ze Andrzej to wygra <lol2>
A tak na serio to szkoda gadac. Nie wiem czego sie wszyscy spodziwali. Jka dla mnie to bylo pewne ze on przegra, ale nie myslalem ze w ten sposob... Porazka...
Pozdro
-
Najzabawniejsze było jak rylik jako komentator z twierdziła po drugiej glebie gołoty to było koło 2:30 pierwszej rundy (bo do reszty nie dotrwałem ) żeby tylko przetrzymał ta rundę i sobie odpocznie w narożniku zanim skończyła gadać gołota potknął się o nogi sędziego
-
a ja mam zdanie podzielone - w sumie gołota jako pierwszy stał się "legendą" polskiego boksu od stron miłcy (wygranych) i nie miłych (ucieczek). jako pierwszy "wybił" polski boks w góre, był wielkim bokseren sam promoter KING go zakupił bo wiedziałze jest doskonały, zawsze jest tak ze bokser sie stara o sponsora anie sponsor o boksera jak to było w przypadku gołoty, uważam go za wielką postac polskiego poksu pomimo że michalczewski go zjechał, potem ludzie zjechali michalczewskiego zato ze zjechał gołote - idioci mowili ze michalczewski nic wielkiego zrobił, n tak bo po co - był tylko przez 8 lat mistrzem śwaita miał 48 wygrnaych z czego ok 35 przed czasem.
drugi punkt mojej wypowiedzi kreuje o tym że gołota przegrał - moim zdaniem ta walka odbyła się zaszybko od poprzedniej w której tez orzegrał, było zamało czasu na przygotowanie, odpoczecie, trening, niby sie wydaje ze odpocznie ból po walce za tydzien tak naprawde potrzeba kilku miesiecy, sam wiem bo trenowałem przez 7-8 lat karate potem kendo, potek eok boks, i teraz znów chce się na coś zapisac. co jak co gołota wielki był, ale spokój mógłby sobie juz dać, a jezeli chce walczyc to ja bym proponował następna walkę za conajmniej rok wczesniej nie mamy nawet sobie robić nadziei ze wygra.
P.S. - gratulacje TOMASZ ADAMEK !! !! !!
-
ale po co on ma jeszcze walczyc?
juz mistrzem swiata nigdy nie zostanie . . . ja bym sobie dup* nie zawracal:P
-
Jak usłyszałem że gołota walczył tylko 53 sekundy to myślałem że padne ze śmiechu... <rotfl>
-
......ale mamy nową jednostkę czasu!
jedna gołota = 53 sekundy:]
-
ja zaspalem chyba z 15 minut i nic nie widzialem.
-
ciekawe ile Wy byście tam walczyli, 5? 10 sekund? nieno 10 to chyba już nie...
-
bynajmniej nie uciekl, spodziewam sie ze teraz zakonczy kariere bo kolejnej szansy juz raczej nie dostanie. I tak go szanuje bo sporo osiagnal, jak na polaka:P
-
jakby na to nie patrzeć - mamy nowy rekord
Uprawnienia umieszczania postów