Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: Gołota

Mieszany widok

Gołota

Co sądzicie o walce Gołoty jak wam się podobało :P
    Wkurzyłem się czekałem na ta walkę poświęciłem się żeby ją zobaczyć cala ale to co zobaczyłem to jak kolega stwierdził „ cala walkę pokażą w teleekspr....” (bez reklamy )

YaKiLLaK
    Guest

Re: Gołota

ma ktoś linka do całej walki?? nie ogladałem bo mi sie czekać nie chciało

Nie ma sensu ogladac trawala 53 sekundy jak sie nie myle - kurcze ludzie po pare tysiakow bilety kupili na minute ogladania hehe :P

baryla
    Guest

no a ja ze trzy kawy zmarnowalem i cala noc nie spalem bo potem jak juz kofeina zadzialala to nie dalo sie zasnac :P a najbardziej mi sie podobalo jak w studiu przed walka caly czas ze golota jest faworytem ze ten drugi najslabszy w tej wadze i ze golota ma wielkie szanse wygrac a po walce caly czas ze to byla tylko chec aby golota wygral zeby miec mistrza w tej wadze i takie tam :P

Hahahahah Andrzej byl boski.Jak widze niektorzy z Was nie wyciagneli wnioskow z poprzednich walk :].Nawet nie ogladalem,bo po walce z Lewisem i Tysonem powiedzialem sobie ,ze nigdy ,ale to nigdy nie bede ogladal walk Goloty na zywo,bo szkoda nocy - wole sie wyspac niz marnowac czas na patalacha :]

PORAŻKA ! ! ! tylko tyle powiem ;/ . . .
    a tak czekalem na ta walke . . .

psychika znowu zawiodła

heh, dobrze ze browarki pilem to jakos szybko poszlo dobrze ze walka Adamka mogla sie podobac. liczylem na golote tym bardziej ze 2 poprzednie walki walczyl stosunkowo dobrze

To Golota walczyl?:|

moim zdaniem to gołota powinien zakonczyć kariere juz dawno a nie próbować wygrać na siłe:/

Uprawnienia umieszczania postów