-
Re: Jestem zdrowy, zbieram na piwo.
kiedys jak sie gadałem z takimi jabolami to oni mówili ze potrafili uzbierac 150zł dziene!!! i wszystko wydawali na wina z 5zł ;/
-
-
150zł x 30 dni = 4500zł!!!
To kiedy się umawiamy na śpiewanie i granie? Ja mogę śpiewać!!!
-
Ja mogę grać ale najwyżej na cymbałkach
-
no ja bede machał kijem i bedziemy miel w ch... kasy a jeszcze damy tabliczke "zbieramy na pokarm dla swoich zwierzaków" i damy kilka fotek terrariów albo jakies pająki przyniesiemy :P
-
Ja mam dobry pomysł na zarobek uliczny:
przebrać się w dobry kostium Darth Vadera (bo jest on teraz na topie) i zebrać dwuch kolesi którzy przebiorą się za szturmowców i całą grupką wybrać się z karteczką: ZBIERAM NA NOWE IMPERIUM gdzieś do miasta
Sukces gwarantowany!!
-
luz_jacek niezły pomysł
Tytler, dajemy!!!!!! ja mam wolne to można pozbierać ekipe terrarystyczną i ruszyć w trasę.
-
Ja ostatnio w centrum Krakowa trafiłem na starzego "pana" z tabliczką, na której było coś w stylu: "I po ch.. to czytasz jak i tak nic nie dasz??" - podoba się?? )
A dziś na Joe Monster widziałem fajne zdjęcie: Murzyn z tabliczką i napis: "Ninja zabili mi rodzinę, zbieram na lekcje kung-fu."
Trzeba mieć fantazję. )
-
Jak widze ludzi ze zwierzętami i z tabliczkami zbieram na jedzenie dla psa, dla kota, kanarka czy złotej rybki to kij mnie strzela i zastanawiam się po co kupowali zwierzaka jak nie mogą mu zapewnić odpowiednich warunków. Gdybym wiedział, że nie jestem w stanie wykarmić kolejnego pająka to bym go nie kupował. Granie na gitarach jest pozytywnie odbierane
Uprawnienia umieszczania postów