Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Jestem zdrowy, zbieram na piwo.

cyclosternum
    Guest

Re: Jestem zdrowy, zbieram na piwo.

kiedys jak sie gadałem z takimi jabolami to oni mówili ze potrafili uzbierac 150zł dziene!!! i wszystko wydawali na wina z 5zł ;/

To mieli dużo win... :P

TylerPL
    Guest

150zł x 30 dni = 4500zł!!!

To kiedy się umawiamy na śpiewanie i granie? Ja mogę śpiewać!!!

Kretschmer
    Guest

Ja mogę grać ale najwyżej na cymbałkach

cyclosternum
    Guest

no ja bede machał kijem i bedziemy miel w ch... kasy a jeszcze damy tabliczke "zbieramy na pokarm dla swoich zwierzaków" i damy kilka fotek terrariów albo jakies pająki przyniesiemy :P

luz_jacek
    Guest

Ja mam dobry pomysł na zarobek uliczny:
    przebrać się w dobry kostium Darth Vadera (bo jest on teraz na topie) i zebrać dwuch kolesi którzy przebiorą się za szturmowców i całą grupką wybrać się z karteczką: ZBIERAM NA NOWE IMPERIUM gdzieś do miasta
    Sukces gwarantowany!!

luz_jacek niezły pomysł
    Tytler, dajemy!!!!!! ja mam wolne to można pozbierać ekipe terrarystyczną i ruszyć w trasę.

ponczos
    Guest

Ja ostatnio w centrum Krakowa trafiłem na starzego "pana" z tabliczką, na której było coś w stylu: "I po ch.. to czytasz jak i tak nic nie dasz??" - podoba się?? )

A dziś na Joe Monster widziałem fajne zdjęcie: Murzyn z tabliczką i napis: "Ninja zabili mi rodzinę, zbieram na lekcje kung-fu."

Trzeba mieć fantazję. )

Jak widze ludzi ze zwierzętami i z tabliczkami zbieram na jedzenie dla psa, dla kota, kanarka czy złotej rybki to kij mnie strzela i zastanawiam się po co kupowali zwierzaka jak nie mogą mu zapewnić odpowiednich warunków. Gdybym wiedział, że nie jestem w stanie wykarmić kolejnego pająka to bym go nie kupował. Granie na gitarach jest pozytywnie odbierane

Uprawnienia umieszczania postów