-
Re: Jestem zdrowy, zbieram na piwo.
heh ja rok temu nad morzem widziałem dzidorka siedzącego z tabliczką na której było napisane : "zbieram na kieliszek chleba" ; na rynku w krakowie typki żulą kase a na tabliczce mają : "lepiej nam na jabola niż księdzu na merola".
-
byłem jakieś 2 tygodnie temu w Zakopcu ( i co mi sie żadko zdaża - byłem na Krakupówkach grr...) i widziałem grupkę tańcząco - śpiewająco z karteczką: "Jesteśmy lekko stuknięci i zbieramy na dobrego psychiatre"
-
-
-
-
-
hehehee czepiacie sie detali
-
Hehehehehe, w Częstochowie w czasach pielgrzymek idzie zarobić całkiem całkiem kaskę za granie. Grać niestety nie było mi dane się nauczyć ale czasami z kumplami (jeden z gitarą) coś "pośpiewamy" :P ok 70-80 pln dziennie
-
O niebo wole takich ludzi niz siedzacych z karteczka ze jest bezrobotny, biedny i w ogole smierdzacy. Najbardziej wkurza mnie jak widze takiego typko okolo 40 jak siedzi wlasnie, a 10 merow od niego 60cio latek rozdaje ulotki... Temu pierwszemu leniowi po prostu d*** sie nie chec ruszyc i nie tylko mu nie dam kasy, ale jeszcze powiem slowko co na jego temat sadze.
Goscie z gitarami sa spoko, czasem naprawde fajnie graja i jak sie siedzi w ogrodku to az milo. Zawsze zamiast wypic jedno piwko wiecej, wrzuce im ta 5
-
Kiedyś jak z ojcem szliśmy ulicą (kilka lat temu) jakiś menel nas zaczepił i mówi:
-Panie, daj pan na piwo...
-Nie dam panu na PIWO!
-To na wode mineralną...
Myślałęm że się poloże na ulicy ze śmiechu...
Uprawnienia umieszczania postów