Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Dowcip

Mieszany widok

Dowcip

-Mamo czy mogę dotknąć węża?
    -Tak synku.
    -Oh mamo ale on mnie ugryzł.
    -To nic synku.
    -Mamo.
    -Tak synku?
    -Nie mogę oddychać.

Tłumaczony z kingsnake.com

Re: Dowcip

A dla mnie najwiekszy dowcip dzisiejszego dnia to ta piosenka:
    http://www.lordsofwinter.com/Matthieu/dimmu&diaz.mp3
    Swiat zmierza do nikad... jak tak dalej pojdzie, to niedlugo Gorgoroth zagra feata z Kaja Paschalska...

Ta mp3 to Dimmu Borgir.

A co do tego dowcipu, to pewne zachowania rodzicow potrafia byc dosc dziwne.
    Do mamuski dzisiaj przyszla jej nadzorowana z dzieckiem (mama jest kuratorka), ale ze pies latal po podworku, to moja mama kazala im poczekac, az ja zamkne psa. A kiedy pies przybiegl do bramki, zeby "przywitac sie" z ludzmi stojacymi za nia, dziecko zapytalo sie swojej matki, czy moze "poglasiac pieśka przez bramke"... jakie bylo moje zdziwienie, gdy jego mamuska powiedziala: "tak, tylko uwazaj, zeby cie nie ugryzl".

Ale zdazylem zawolac psa.

hehhe,a jak ugrzyie to gowniarz dostanie lanie od Mamy za to ze nie uwazal!)))

A słyszałeś tenjak;
    Małgosia dostała pierwszy raz okres i miała całe gacie zakrfawione i nie wiedziała co jest grane.Poszła do Jasia i pyta go czy nie wie co jest że tak ma??
    A Jasiu na to
    -O kurna chyba ci jaja urwało

niezly hardkor...

Atrax ten link co podales jest naprawde zalosny Myslalem ze chociaz szanujace sie blackowe kapele jak dimmu borgir nie beda szly na zasrana komerche. Ale jak widac nawet black metal moze sie stac komercyjny.

Jak to sciagnalem to posluchalem 3 sekundy i zaraz wywalilem z dysku - badziew totalny ;]

hehe a Dimmu to szanująca sie kapela blackowa ? no jeżeli tak to ja już nic nie powiem

Uprawnienia umieszczania postów