-
Re: TRAGEDIA W ZOO ciąg dalszy
Uśpienie niedźwiedzi nie zależy od ZOO tylko od opini weterynarza wojewódzkiego, który dzisiaj był sprawdzić ich usposobienie... Therapos, troche pomieszałeś... kobieta nie straciła przytomności od razu... kobieta pracująca w toalecie niedaleko usłyszała jeszcze krzyk
-
i jeszcze jedno... twarz nie była zmasakrowana zbytnio
-
mariusz ale ja nic nie pisałe że straciła przytomność:] to reszta dopowiedziała:]
-
Gdyby weterynarz zdecydował o uśpieniu ich, to byłby debilem :/ przeciez to dzikie zwierzęta, więc niby jak mają być usposobione?? to przeciez nie psy u których trzeba sprawdzać charakter :/ są dzikie, agresywne i mają do tego prawo. Jeśli jużdopatrywac się winy po stronie innej niż sama poszkodowana, to jedynie w zabezpieczeniach, bo jak wiadomo sama tabliczka nikogo nie musi uratować. Nie powinno byc wogóle takiej możliwości żeby ktoś mógł tam wejść/wpaść.
-
Dlatego jeżeli zostanie podjęta decyzja o ich uśmierceniu... to chciałbym zrobić jakis protest, czy coś... ale nie za bardzo wiem jak się do tego zabrać... może jakieś sugestie, chętni??
-
protest na pewno by sie zorganizował ja jak najbardziej byłbym chętny. Jest taka stronka gdzie poddaje się jakiś pomysł i masa ludzi sie schodzi, żeby zrobić razem coś spontanicznego. Nie pamiętam jak to się nazywa, ale zawsze można ten myk wykorzystać w słusznym celu
-
Co Wy opowiadacie?? Jakie usmiercenie??? TO nie pies chodzacy po ulicy tylko niedzwiedz ( drapieznik ) ktory ma to we krwi. Nikt ich nie bedzie usypial...
-
agam to sie nazywa chyba flashmob
-
Wiem że to nie pies... ale "ktoś" stwierdził że posmakował ludzkiego mięsa i teraz będzie chciał każdego człowieka zabić... co uważam za totalny debilizm :/ a ja się nie zgadzam, żeby przez jakąś głupią wariatkę usuneli niedźwiedzie, które pamiętam jeszcze z czasów przedszkola
Uprawnienia umieszczania postów