-
Re: TRAGEDIA W ZOO ciąg dalszy
A myslisz, ze skakala na nogi, zeby zachowac swiadomosc i czuc jak ja rozszarpuja? A moze to mialo zastapic wiezowiec? EOT, nasza dyskusja jest bez sensu, nie wiadomo, co tak naprawde nia kierowalo.
-
nieważne dlaczego, jak, przez kogo, w jaki sposób, ważne że zginął człowiek - nic już jej życia nie przywróci, a szczególnie głupawe posty coponiektórych forumowiczów.
-
-
Heh... A podobno jakaś matka chciała by jej dziecko w wózku nakarmiło wilka jabłkiem i podsunęła wózek z dzieckiem do ogrodzenia, i wilk ugryzł dziecko w ręke!!! to się nazywa debilizm!!! Haha! To było w Kadzidłowskim Parku Dzikich Zwierząt. Dziecko straciło palec! ROTFL!!!
P.S. A co do tej babki zjedzonej przez niedźwiedzie - mnie to nie rusza, nie wiadomo jak do tego doszło, czy była pijana, czy po prostu głupia i spadła...
-
może nie miala pieniędzy na pogrzeb, dlatego nie wierzowiec?
-
A sadzisz ze niedzwiadki cala ja pozarly? Na pewno nie.
Swoja droga to jestem ciekaw co robia w takich przypadkach jak z czlowieka niewiele zostaje... Chowaja np. tylko reke i pol nogi, czy jak?
-
A dlaczego sądzicie, że to musiało boleć?? Ja nie sądze żeby 5 niedźwiedzi miało problem z natychmiastowym uśmierceniem człowieka, skoro jednym ciosme potrafią zabić dorosłego jelenia.... Wg mnie taki rodzaj śmierci na pewno nie jest bardziej bolesny od podcięcia żył... A jak kobita lubiła zwierzęta, to może chciała tak umrzec?? A moze nie... nie wiadomo i pewno nie bedzie wiadomo... jedyne o co się martwie, to że jacyś debile mogą chcieć teraz żeby te niedźwiedzie zostały uśpione...
-
AGAM napewno znajdzie sie dużo osób które bedą chciały żeby te niedźwiedzie uśpić:/ jednak one nie sa niczemu winne, a poza tym nie zdaje mi sie że ZOO zgodzi sie na uśpienie bo jest biedna jak nie wiem a i nie będzie ich stać na zakup nowych zwierząt.
-
zoo byłoby baaaardzo głupie gdyby od tak się zgodziło, a poza tym już ja widze te akcje Greenów gdyby tak zdecydowali się na uśpienie :P Ale to by była głupota... to tak jakby ktos wskoczył do krokodyli i został zbaity, to trzeba by te krokodyle od razu zabić :/ głupota.... niedźwiedzie potraktowały tą kobiete jako pokarm (ponoć są karmione tylko rano wiec już pewnie były głodne), zabawke lub potencjalne zagrożenie. Czy to ich wina?? :/
-
na poczatku ktos pytal sie jak rozpoznali wiek kobiety itp. a moze by tak wziasc pod uwage ze jak ktos wychodzi z domu i mozliwe ze mowi ze idzie do zoo a potem nie wraca ;] a na policji bliscy dowiaduja sie o tym to chyba rodzina pozna ofiare chocby po ubraniu ;] .... albo byl wypadek albo premedytacja, mogla byc pijana mogla zrec jakis kwas albo cus, wiem jedno ze nie ma co czytac teraz kazdego szmatlawca z kiosku bo teraz bedzie co gazeta to inna historia ....
Uprawnienia umieszczania postów