Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 51

Wątek: do demona i cd.BIBLIA

demon666
    Guest

Re: do demona i cd.BIBLIA

PS. Jestem ateistą który czasem tepi głupote jaka wbija kościól...

wiara?

Noszac pentagram wzywasz szatana - tak mi to tlumaczyl ksiadz-egzorcysta.
    Liczba 666 jest w pelni zwiazana z szatanem (o czym mozesz przeczytac w Apokalipsie - jesli jeszcze tego nie zrobiles) zreszta Ironsi spiewaja "666 the number of the beast" (moze stad to znasz )

Louis Cypherr
    Guest

Re: wiara?

Jak można wzywać coś, czego nie ma?

Jesteś ateista majacym w nicku 666 i nosisz pentagram

aha, w jaki sposob tepisz glupote wyznawana przez kosciol?? (chodzi Ci tu o religie czy o organizacje?) Mi sie wydawalo ze ateisci sa obojetni i nie walcza preciwko kosciolowi...

demon666
    Guest

Hm co do mojego nicka i 666 w nim to mzoe troche głupie tłumaczenie ale Demon jest zajęty wiec kolejna nazwa ajka przyszła mi na mysl to demon666.

Co do pentagramu to kiedys byl on dobry i czytałem o tym..

W jaki sposób tepie głupote?
    Chodzi mi tutaj o pewne fora katolickie które pisza ze zepsoły metalowe sa wspierane przez kościól szatanistyczny itd...

Wiecie to jest tak, że ludzie myśla, że pentagram to tylko gwiazda 5-ramienna, a tak naprawdę taka piątka jest dobra, a zła jest odwrócona dwoma ramionami do góry. Wogóle pentagram to każda gwiazda, nawet Dawida.

P.S.Mi ksiądz w gimnazjum powiedział, że naukowcy odkryli, że numerem szatana jest 999!

P.S2.Demon wyślij mi tą biblię!

hehehe ja tam szatany w dzisiejszych czasach wierze tylko w euro i dolara :]

Louis Cypherr
    Guest

Hmmm, trochę trudno nazwać pentagramem Gwiazdę Dawida. Jak sama nazwa mówi, pentagram ma pięć ramion...

Z tego co wiem dobry jest anagram (czyli cos niby A - jedno ramie do gory dwa na dole), a symbolem szatana jest pentagram (jeden rog w dol, dwa w gore) - przypomina on glowe kozla - nastepny symbol szatana.

Co do chodzenia po forach... sam sie kiedys uzeralem z maniakami, ale juz mam to gdzies co inni mysla i slucham czego chce. Jesli ktos mnie oskarza o wyznawanie szatana bo mam koszulke z "Edim" z Ironsow, to mu mowie ze satanistyczny jest Black metal, a jak sie nie zna, to niech przestudiuje pare textow. Po co zawracac sobie takimi ludzmi glowe?? Oni nie chca widziec tego inaczej

Nie wiem co naukowcy odkryli ale w Apokalipsie wyraznie jest napisane (jesli tam cokolwiek jest wyraznie napisane) ze numerem bestii (obraz szatana?) jest 666. I wszedzie sa nawiazania ze zostanie zniszczone dwie trzecie swiata czy jakos tak (czyli 0.666....). To jest moja interpretacja-gdybanie...

Symboli szatana jest bardzo duzo (m.in. slawna "pacyfka", do polowy zamkniete oko i wiele innych)

Uprawnienia umieszczania postów