-
Re: do demona i cd.BIBLIA
PS. Jestem ateistą który czasem tepi głupote jaka wbija kościól...
-
wiara?
Noszac pentagram wzywasz szatana - tak mi to tlumaczyl ksiadz-egzorcysta.
Liczba 666 jest w pelni zwiazana z szatanem (o czym mozesz przeczytac w Apokalipsie - jesli jeszcze tego nie zrobiles) zreszta Ironsi spiewaja "666 the number of the beast" (moze stad to znasz )
-
Re: wiara?
Jak można wzywać coś, czego nie ma?
-
Jesteś ateista majacym w nicku 666 i nosisz pentagram
-
aha, w jaki sposob tepisz glupote wyznawana przez kosciol?? (chodzi Ci tu o religie czy o organizacje?) Mi sie wydawalo ze ateisci sa obojetni i nie walcza preciwko kosciolowi...
-
Hm co do mojego nicka i 666 w nim to mzoe troche głupie tłumaczenie ale Demon jest zajęty wiec kolejna nazwa ajka przyszła mi na mysl to demon666.
Co do pentagramu to kiedys byl on dobry i czytałem o tym..
W jaki sposób tepie głupote?
Chodzi mi tutaj o pewne fora katolickie które pisza ze zepsoły metalowe sa wspierane przez kościól szatanistyczny itd...
-
Wiecie to jest tak, że ludzie myśla, że pentagram to tylko gwiazda 5-ramienna, a tak naprawdę taka piątka jest dobra, a zła jest odwrócona dwoma ramionami do góry. Wogóle pentagram to każda gwiazda, nawet Dawida.
P.S.Mi ksiądz w gimnazjum powiedział, że naukowcy odkryli, że numerem szatana jest 999!
P.S2.Demon wyślij mi tą biblię!
-
hehehe ja tam szatany w dzisiejszych czasach wierze tylko w euro i dolara :]
-
Hmmm, trochę trudno nazwać pentagramem Gwiazdę Dawida. Jak sama nazwa mówi, pentagram ma pięć ramion...
-
Z tego co wiem dobry jest anagram (czyli cos niby A - jedno ramie do gory dwa na dole), a symbolem szatana jest pentagram (jeden rog w dol, dwa w gore) - przypomina on glowe kozla - nastepny symbol szatana.
Co do chodzenia po forach... sam sie kiedys uzeralem z maniakami, ale juz mam to gdzies co inni mysla i slucham czego chce. Jesli ktos mnie oskarza o wyznawanie szatana bo mam koszulke z "Edim" z Ironsow, to mu mowie ze satanistyczny jest Black metal, a jak sie nie zna, to niech przestudiuje pare textow. Po co zawracac sobie takimi ludzmi glowe?? Oni nie chca widziec tego inaczej
Nie wiem co naukowcy odkryli ale w Apokalipsie wyraznie jest napisane (jesli tam cokolwiek jest wyraznie napisane) ze numerem bestii (obraz szatana?) jest 666. I wszedzie sa nawiazania ze zostanie zniszczone dwie trzecie swiata czy jakos tak (czyli 0.666....). To jest moja interpretacja-gdybanie...
Symboli szatana jest bardzo duzo (m.in. slawna "pacyfka", do polowy zamkniete oko i wiele innych)
Uprawnienia umieszczania postów