Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Wątek: do demona i cd.BIBLIA

Mieszany widok

do demona i cd.BIBLIA

Demon weź mi wyślij jeszcze raz biblię bo jakiś błąd mam i mi się nie otwiera. Najlepiej skopiuj cały tekst i wklej do mejla.

demon666
    Guest

Re: do demona i cd.BIBLIA

Fajnie by było gdybys podał jeszcze raz e-maila tutaj bo niechce mi sie szukac.

Tekstu ci raczej nie skopiuje bo nei da sie go zaznaczyc bo jest jako pdf.

Moge ci go wysłac jeszcze raz tak jak ostatnio.

Louis Cypherr
    Guest

Kliknij w Acrobat Reader w taką ikonkę z "T" i jeśli PDF nie jest zrobiony ze skanu, to się zaznaczy.

Demon, ostatnio przegapilem chyba mozliwosc pdeslania... Bylbym wdzieczny: serendipity00@tlen.pl. Z gory dzieki.

demon666
    Guest

Ok jak wróce dzis ze szkoly o 12:25 to wam wysle.

o jaka biblie chodzi?? jesli o biblie szatana to uzyjcie google :] tam jest pelno tego...

PS demon"666" jestes satanista?? Jesli tak, to na czym to polega (chodzisz na jakies spotkania itp?)??? Bo mam paru kumpli "satanistow" ale o ni mi nie umieja na to odpowiedziec... -nie odbieraj tego pejoratywnie - to tylko moja ciekawosc

Oni ci nie umieja odpowiedziec, bo sa pozerami i dzieciakami, ktorzy chca zwrocic na siebie uwage i na zadne "mroczne spotkania" tak naprawde nie chodza ;-)

Ci moi "qmple" sa pozerami - w koncu 666 na koszulce fajnie wyglada i mozna jakas staruszke przestraszyc... ale chodzi mi o ludzi z forum - czy macie jakas ideologie?? jesli tak to na czym sie opiera?? Co robicie?? Czy spotykacie sie i jak takie spotkania wygladaja?? Nasluchalem sie bardzo duzo o satanistach na roznych wykladach itp... ale chcialbym wiedziec jak to wyglada naprawde - z tej drugiej strony...

demon666
    Guest

Nie jestem szatanistą.

Liczba 666 to poprostu liczba pełna niedoskonałości i zła, jest przeciwna do liczby 777 która jest pełna doskonałosci itd... (tak jakos tłumaczył mi to facet od reli...)

Co prawda nosze wisior z pentagramem i fronte ale zeby wyznawac szatana to nie:]

Uprawnienia umieszczania postów