-
Re: do demona i cd.BIBLIA
ale w bilbli jet wyraźnie napisane że bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo.. więc bóg wygląda jak małpa.. głupio myśle..
-
lol, czytaj uwaznie! malpa byla etapem na drodze do stworzenia czlowieka. Zreszta sam piszesz ze Bog stworzyl czlowieka na swoje podobienstwo, wiec nie malpe ;]. Troche logicznego myslenia... oczywiscie to tylko moje przemyslenia...
-
Wcale nie musi byc bledem stwierdzenie, ze Bog jest maly, zielony, podobny do kaktusa i spiewa piosenki Iggy Pop
-
Dzieki za informacje :] sprobuje sobie zalatwic powyzsze pozycje.
-
nie mowie ze jest to nie mozliwe, ale ja nic nie pisalem o tym ze Bog jest malpa... chociaz jesli czlowiekma byc do niego podobny to zielen odpada
-
Masz cos do zielonego? :>
-
:P Bardzo lubie zielony :P ale poki co ludzie nie maja zielonej skory... Moze w dalszym toku ewolucji...
-
Widze ,ze znow 16 latkowie gadaja o rzeczach o ktorych pojecia nie maja .Gwiazda dawida to pentagram hmmm wydawalo mi sie ze penta to piec,a szesc to jest heksa,ale coz :]Pozatym jakis anagram.....pierwsze slysze.Pentagram jest albo normalny lub odwrocony innych nie spotkalem.Wszyscy ktorzy na prawde chcielby dowiedziec sie czegos,na pewno w sieci by znalazlo,ale jak widac im sie nie chce.Jak czytam pewne wypowiedzi to smiech mnie pusty ogarnia...Niektorzy cos czytaja i nie wiedza co czytaja z tendencja do naditerpretacji :]Patrzac w profil niektorych wcale sie nie dziwie,ze wg nich black metal to "siedlisko szatana",ale jak ktos w swojej metalowej "ewolucji" zaczynal od Ironow i metallici i na tym sie zatrzymal to nie spodziewalem sie innej wypowiedzi.NA koniec cos do pana Obcego,bo widze ,ze tu sie "madrzy".Dziecko nie masz pojecia o czym gadasz ,ani czego sluchasz :] Niedawno sie chwaliles ze sluchasz Slayera,ale chyba zaczales od "Diabolus in musica" (IMHO najwiekszego gowna jakie powstalo pod szyldem Slayer) , bo tak bardzo wymownego tytulu jak "South of heaven" chyba nawet nie liznales.Jak widac znow wyszlo ,ze niektorzy cos czytaja/sluchaja ,ale pojecia o tym co to jest nie maja,a moze nie umieja sie do tego przynac,ze robia cos "zlego" :]
-
Sie zgadza, Samael Krotko i wezlowato. Szczerze mowiac, moja mama jest w tym juz lepiej wyedukowana, niz niektore osoby
miki - nie myslales nigdy, ze nie chodzi o podobienstwo fizyczne? :>
-
nie mów do mnie dziecko pajacu , co masz na mysli mówiac ze neiwiem o czym mówie ?
Uprawnienia umieszczania postów