-
zdjęcia na forum
jak umieszczać zdjęcia na forum tak aby odrazu się otwierały a nie żeby czeba było klikać
Dzięki za wyjaśnienie chyba skapliście o co biega
-
Re: zdjęcia na forum
było nie dawno
wrzucasz fotke na serwer i tu dajesz linka miedzy takie cos [ i m g] tu link [/ i m g ]
(tylko ze bez tych spacji)
-
-
Stary jeśli ci się nie podoba to się nie gap ok
i nie trzepiaj się byle gówna spoko nara Pozdro 800
LEPIEJ
-
oco wam chlopaki chodzi:P? nie czaje
-
demon :/ jak Ci sie nie podoba to albo nie komentuj ale mów za siebie ... skąd wiesz ze innym sie to nie podoba ? kazdy Ci na gg mowil ze nie lubi jak sie pisze "pozdro 600" ?
Pozdro 1500
stary zrób tak jak mówi kaczi
-
stary ja też czy ja temu Gno..owi coś powiedziałem albo zrobiłem
nic a więc czego się czepia przypisu niech na swoją nazwe popatrzy i swój straszykowy świat
SORKI JEŚLI KOGOŚ OPRUCZ demona 666(hahaha) Uraziłem
-
Dzięki Bocieq
Takich spoko gości lubie
Jeszcze raz dzięki za poparcie
-
stary - zrób dokąłdnie jak mówi kaczi, pomoc masz jeszcze tutaj:
http://terrarium.com.pl/forum/help.php
demon666 - co cię kur** obchodzi styl czy muzyka starego ?! nie robi tak daltego że jest głupi tylko ze mu sie podoba, tak samo jak tobie podobaja sie znaki sztana w nicku.
i nie komentowałbym cię ale mnie zaproszeniem kurwi*a strzela jak widze lub słysze ludzi którzy się czepiajainnych za ich styl. mi np wisi czy ktos słucha metalu, rocka, jazzu czy rapu, bo mam kumpli dosłownie w każdej subkulturze.
a ciebie bede uwazał za wiesniaka bo myslisz ze ojo oj dam sobie 666 do nicka to wsyscy sie mnie bedą bać bo jestem szatanem i zrobie rozpierduche na forum, masz jeszcze gorsze podejscie do sprawy niz dzieci z przedszkola, napisz sobie jeszcze na czole "jestem głupi bo się czepiam innych za ich styl" zrób sobie fote i wstaw jado profilu to pogadamy...
-
Ok panowie dosc tej dziecinady. Kaczi odpowiedzial pytajacemu juz w pierwszym poscie.
demon lamiesz regulamin obrazajac uzytkownikow. Radze dac sobie na wstrzymanie. Masz ostrzezenie.
Uprawnienia umieszczania postów