Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Biblia

Re: Biblia

Stary przeczytaj lepiej Harrego potera , jest o niebo ciekawszy niz jakas biblia szatana napisana przez łysego cygana który w cyrku całe zycie pracował. DAj sobie spokók z takimi farmazonami bo szkoda na to czasu , pozmywaj w domu garki , umyj podłoge mamie w kuchni albo idz z psem na spacer zamiast wczytywac sie z beznadziejne faramazony. TAKICH SZATANOWCÓW TO STAWIAM NA JEDNEJ PÓŁCE Z BABAMI Z RADIA MARYJA jestescie jednego pokroju ludzie.

Saurus - w 100% popieram. Ale to nie nazywa sie satanizm, tylko debilizm.
    Nie ma nic gorszego niz pozerstwo swiatopogladowe.

tym bardziej ze nie zbudowali jakiejs mocnej pozycji, w przeciwienstwie do sporej ilosci "chorych sekt",a mialo byc tak pieknie z Baal Zebulem w pierwszej lawce))

Ja mam księge Nod po Polsku...

Yap..satanizm to raczej swiatopoglad i filozofia... O tym, czy "kwalifikujesz sie pod to" swiadczy tylko i wylacznie Twoja osobowosc i poglady.

A co do wszelkich "szatanskyyych" i innych komicznie mrocznych sekt, to sie nie wypowiadam, bo szkoda czasu na zajmowanie sie pierdolami.

Goblin weź mi wyślij gekon1@o2.pl

demon666
    Guest

Daf wysłałem.

adas_0 ludzie mają racje lepiej się zajmij grami niz szatanami:P

PS. To ze ktos czyta taka biblie jeszcze o niczym nie swiadczy, ja ja odebrałem z przymrózeniem oka..:]

adas_0
    Guest

Obcy nie rozumiem takich ludzi dlaczego wytykasz styl bycia innych, jak widzisz skoro są ludzie ktorz to "biorą" musi byc jakis sens.......

Ho ho, a co dopiero w moim otoczeniu sie dzieje... gdzie by nie spojrzec, to przewalaja sie tlumy pseudosatanistow/anarchistow/patriotow (^^), rastafarian i innych pokemonow.
    Jak do tej pory, na swej drodze spotkalem moze z 3 anarchistow i jednego sataniste, ktory nie zblaznil sie opowiadajac o swoich pogladach.

demon - mi tez podeslij.

TylerPL
    Guest

Wyślijci mi jedno i drugie na frycha@poczta.onet.pl też chce się pośmieć... Ja tam jestem ateistą, ale chce wiedzieć co tam opisują...

Uprawnienia umieszczania postów