-
Re: Biblia
Stary przeczytaj lepiej Harrego potera , jest o niebo ciekawszy niz jakas biblia szatana napisana przez łysego cygana który w cyrku całe zycie pracował. DAj sobie spokók z takimi farmazonami bo szkoda na to czasu , pozmywaj w domu garki , umyj podłoge mamie w kuchni albo idz z psem na spacer zamiast wczytywac sie z beznadziejne faramazony. TAKICH SZATANOWCÓW TO STAWIAM NA JEDNEJ PÓŁCE Z BABAMI Z RADIA MARYJA jestescie jednego pokroju ludzie.
-
Saurus - w 100% popieram. Ale to nie nazywa sie satanizm, tylko debilizm.
Nie ma nic gorszego niz pozerstwo swiatopogladowe.
-
tym bardziej ze nie zbudowali jakiejs mocnej pozycji, w przeciwienstwie do sporej ilosci "chorych sekt",a mialo byc tak pieknie z Baal Zebulem w pierwszej lawce))
-
Ja mam księge Nod po Polsku...
-
Yap..satanizm to raczej swiatopoglad i filozofia... O tym, czy "kwalifikujesz sie pod to" swiadczy tylko i wylacznie Twoja osobowosc i poglady.
A co do wszelkich "szatanskyyych" i innych komicznie mrocznych sekt, to sie nie wypowiadam, bo szkoda czasu na zajmowanie sie pierdolami.
-
Goblin weź mi wyślij gekon1@o2.pl
-
Daf wysłałem.
adas_0 ludzie mają racje lepiej się zajmij grami niz szatanami:P
PS. To ze ktos czyta taka biblie jeszcze o niczym nie swiadczy, ja ja odebrałem z przymrózeniem oka..:]
-
Obcy nie rozumiem takich ludzi dlaczego wytykasz styl bycia innych, jak widzisz skoro są ludzie ktorz to "biorą" musi byc jakis sens.......
-
Ho ho, a co dopiero w moim otoczeniu sie dzieje... gdzie by nie spojrzec, to przewalaja sie tlumy pseudosatanistow/anarchistow/patriotow (^^), rastafarian i innych pokemonow.
Jak do tej pory, na swej drodze spotkalem moze z 3 anarchistow i jednego sataniste, ktory nie zblaznil sie opowiadajac o swoich pogladach.
demon - mi tez podeslij.
-
Wyślijci mi jedno i drugie na frycha@poczta.onet.pl też chce się pośmieć... Ja tam jestem ateistą, ale chce wiedzieć co tam opisują...
Uprawnienia umieszczania postów