Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Biblia

Re: Biblia

coprawda nie jestem od Ciebie wiele starszy ale takie kretynizmy mam juz za sobą , i diabły kozie łby, szatany lucyfery i inne ciulstwa wywołują tylko usmiech na mojej twarzy, lavey nie był zadnym filozofem tylko biednym cyganem bez pomysłów na życie , i napisał ten stek bzdur tylko i wyłącznie dla pieniedzy, zalożył sobie jakąs instutucje zwana kosciołem sztana i zbił na tym niezłą kase ( tak , tak podobnie Rydzyk) Tyle ze zamiast bozią posłuzył sie wizerunkiem pana złego szatana. Poczytajcie sobie dokładniej o tym kolesiu pracował w cyrku i chyba odbiło sie to na jego psychice, moze nie dali mu etatu klauna wiec zaczoł pisac cygan biblie.... tak więc macie SZTAŃSKA BILBIE NAPISANA PRZEZ CYGANA WYCHOWANEGO W CYRKU...

mi też możecie powysyłać pierdola88@vp.pl
    i jaakby ktoś miał coś o magii chaosu... też wysłać
    i o crowleyu... też
    jestem realista ateista na dodatek pesymista... ale różne rzeczy czasem trzeba poczytać :P

Filozoficzna? ;/ mocno bym polemizowala... Raczej ideologiczna.

Schopenhauera proponuje ;>

No rzeczywiscie stary jestes 16 lat ho ho !!! Rozprawiasz sie tutaj o rzeczach o,ktorych pojecia dziecko nie masz i jak widac nawet czytajac to co napisal La Vey nie skumales tego,ale tlumaczyl Ci nie bede,bo nie czas i miejsce na to.Poczytaj sobie jeszcze raz o La Veyu,bo taki byl z niego nieudacznik ,ze nawet gral w filmie Polanskiego i wspolpracowal z Sam Francisko Ballet Orchiestra w wieku 16 lat,gdyz byl uzdolniony muzycznie !!!.Ty w tym wieku smigasz do podrzednego gimnazjum/liceum i piszesz pierdoly na forum !!! Tak na marginesie to jego pochodzenie nie jest istotne,a swoje uprzedzenia dzieciaku wyglaszaj gdzies indziej. W ogole sie dziwie ,ze ten watek nie zostal zamkniety i pozwala sie dzieciom na takie konwersacje o rzeczach o ktorych do konca nie rozumieja...

Uprawnienia umieszczania postów