-
Super gra Lineage 2
Polecam wszystkim gracz szczegolnie tym co lubia dobre rpgi gra jest pardzo ciekawa !!!! Niedawno powstal nowy server tej gry dolanczam wam linka a dla tych co juz w ta gre grali to mowie ze statystyki sa spoko !!!!
http://www.l2utopia.com/index.php
Ps.Jak bedziecie potrzebowali pomocy walcie na gg pod numer 2059535
-
Re: Super gra Lineage 2
Grałem całkiem fajna gierka ale niemam teraz czasu na mmorpgi :[
-
Szkoda napewno by ci przypadl do gustu!!
-
Najlepszy serwer to i tak Noobwars...ewentualnie jakis jeden polski.
www.noobwars.gr - sponsorowany priv..darmowy.
Pogadaj z Bachusem, on + moi koledzy tam graja chyba :]
Sam tez mam konto.
-
Też grałem na noobwars, ale sie przeniosłem na BnB. Na noobwarsie straszne lagi są i mało kasy wypada;]
-
Świetna gierka, grałam w nią jakiś czas temu, ale dałam za wygraną po tym, jak przez jakiegoś buga nie mogłam zmienić profesji, przedmioty questowe wogóle nie wypadały
Musiałabym zaczynać od nowa.
Ale gra jest super, polecam wszystkim, bo warto :]
Grałam też w RYL'a, na beta-testach, również ciekawa
-
Obecnie moja stara gildia z MU-online gra na globalu w WoWa... ja nie wiem... szkoda mi 300 zl, ale ta gra jest tego naprawde warta :> ... Jezu.. co sie ze mna dzieje...chciec wydac 300 zl na gierke :/
-
gram w nia tydzien i juz mam 30lvl mystic human ja gram na serwerze www.l2.doom.bg
-
ja gralem na Noobwarsie (klan BlueKnight, 4lvl-klanu ), pozniej wszyscy przenieslismy sie na RoFaL, bo grac przez te lagi sie nie dalo. Mialem 39lvl i robilem questa na Blade Dancera.... teraz jestem wolny i smiac mi sie chce jak slysze moich qmpli na kazdej przerwie: "w Gludio podniesli ceny :[ (tu wszyscy klna)"; "Kupilem nowy sztylet! Chodz teraz na duela". Mam wiecej czasu na zwierzaki.
PS uwazajcie na ta gre, bo jak was wciagnie, to nie wypusci przez kilka miesiecy...
-
JAm gram na tym serverze od paru dni i mam juz 45 lvl i uzbrojenie z top wiec zapraszam nasz kal mam juz 2 lvl teraz czekamy na 3
Uprawnienia umieszczania postów