Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Potrzebna praca z j. Angielskiego!!!POMOCY!!!

Potrzebna praca z j. Angielskiego!!!POMOCY!!!

Chciałbym prosić osoby ktore znaja dobrze angielski lub maja gdzies pod reką gotową prace lub link do pracy z j. Angielskiego temat: A thank you letter- list z podziekowaniem Bardzo pilnie potrzebuje moja wdziecznosc nie bedzie miala granic jak ktos bedzie chcial przesłać to prosze na adres aatus@wp.pl z góry bardzo dziekuje

ironkapela
    Guest

Re: Potrzebna praca z j. Angielskiego!!!POMOCY!!!

Poszukaj po 21 (jest darmowa tylko musisz zalozyc konto) na www.sciaga.pl

Szukałem tam i znalazłem jedna bardzo skromną i własnie dzisiaj mi pani profesor ją oddała i powiedziała ze jest do niczego

ironkapela
    Guest

No to ja Ci nie pomoge, no chyba ze chcesz to napisz po polsku, a ja przepuszcze Ci to przez program Translatica i sobie poprawisz

ja ostatnio pisałem list "formal letter" lub "informal letter" mam ich troszke:d

Dzieki za info ale ja potrzebuje list z podziekowaniem ,ale i tak dzieki

wiesz co hmm mógł bym ci przerobi c ten informal letter na dziękczynny letter wkoncu ma sie to 6 z anglika tylko zabardzo mi sie nie chce pisac:/ ale jak tak bardzo potrzebujesz to napisze

BARDZO BARDZO POTRZEBUJE!!! PLIS!!! Jak mi wyjdzie jeden interes to ci sie odwdziecze

Dear Andrew

Thanks for your letter. It was great to hear from you. Well, It is here in St. Ives at last! It arrived this morning at 11:30. Belive it or not the journey took twelve hours altogether from you to me. But he arrived savely.

I would like to thank you one more time for the birthspider that you send to me 2 weeks ago. I loved it from the first saw. I always loved spiders and I finaly got him. From the first time than i saw it grew 2 cm can you belive it!?

I couldn't wait to have It here in my house in London. If I can do something for you just call me or send me an e-mail and I would do it.

Write, soon!

Love

Przemek

PS mogą sie pojawić jakies błedy bo pisałem to na szybko. Lepiej sprawdz to jeszcze kilka razy bo nie chciał bym żebys miał przezmnie jakiekolwiek kłopoty.
    Pozdrawiam Grzesiek

Theraphos jesteś wielki !!! Bardzo ci dziekuje pamietaj jak mi cos wypali to sie odezwe na priv i ci to wynagrodze pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów