Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: Brahyphelma Smithi --->> allegro po raz kolejny...

Re: Brahyphelma Smithi --->> allegro po raz kolejny...

He. Konwersacja ciekawa... przynajmniej się nie nudzę. Nie piszę że wątpisz w to że studiuję to czy tamto. Odpisałem zbiorczo bo przed Tobą ktoś zapytał. Mówisz zę sie nie znamy-zapraszam w świętochłowicach. Znajdziesz bez trudu. A co do nazw i gościa... przyznaję nie sprawdziłem jakie ma inne oferty... i może to faktycznie literówka. Chodzi o to że ja nieraz kilka razy dziennie mam telefoniczne pytania o laśodory, vegasy i inne głupoty. Ostatni o ptasznika Indiana Dżons. Nieznajomośc nazw u ludzi meczy mnie strasznie. Ktoś pyta i sam nie wie o co, a potem ma pretensje, ze nie masz takiego ptasznika do sprzedania, a powinieneś. Moze kiedys zasmakujesz tego... polecam. Jeśli uraziłem przepraszam nie miałem zamiaru. Pozdrawiam.

a co ? może ma ci wysłac maila z przeprosinami ze źle mu sie stukneło w klawiature i usunąc aukcje ?

Kretschmer
    Guest

Ciiii... jak możesz tak poniżać tak wielce oświeconą osobę jak mości Fabian?

fibus13
    Guest

Hehe... wielce oswiecona Dobra,konczmy z tym tematem bo troche nieciekawie sie robi... Pozdro

Wcale mnie nie uraziles,uszczypliwosci tez czesto uzywam,wiec obrazac sie nie ma o co :].Wyjasnilismy sobie wszystko bez epitetow co jest chyba duzym plusem.Doskonale wiem o czy mowisz,ale wspomnij jak Ty byles poczatkujacy :].Zarowno Ciebie jak i mnie na poczatku pewne rzeczy wydawaly sie nie lada problemem,ktorego de facto nie bylo.Jakis czas temu tez wiele rzeczy mnie irytowalo i na kazde pytanie "o glupoty" reagowalem ostro.Nawet ostatnio jeden z moich kolegow stwierdzil , czytajac moje posty sprzed roku,ze "byl ze mnie kawal sukinsyna" :].Jednak dzieki pewnemu programowi (jest on CI znany zapewne gdyz wspolpracujesz z serwisem ,ktory ten program stworzyl) nauczylem sie cierpliwosci i jesli ktos ma pytania nawet w blachej sprawie to chetnie odpowiem.Co do Swietochlowic to wszystko sie poki co wazy - transport mam,ale nie jest jeszcze wszystko pewne ,ale sie postaram :]

Ps. Pisze sie Indiana Jones :P

Ciężko wyczuc jak sie pisze to co ma ktos na myśli... zapis fonetyczny ułatwia sprawe. Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów