-
Re: ILE MAMY OSIOLKOW NA FORUM...
no tak ale regulowanie a totalne przelamanie tegoz instynktu w sposob taki jak to ma miejsce w przypadku proby samobojczej jest czyms anormalnym i oznaczajacym, cos co jest blizsze anoreksji, niz rezygnacji z gwalcenia ludzi na ulicy.Nie uwazasz?
-
A nie , przepraszam. Pobudzamy niektore: np. maciezynski, ale to i tez nie zawsze.
Przy rozpatrywanym akurat przykladzie tj. poedu seksualnego, hamujemy go.
-
macierzynski tez hamujemy!
Np.ja go hamuje u mojej zony)))
-
Nie mogę teraz tego odnaleźć, ale jak tylko wpadnie w moje ręce potwierdzenie mojego zdania, to od razu dam znać. Ale wiem że działa to na zasadzie, jakby to powiedzieć.. "skurczów" wywołanych temperaturą.
-
Hheeheh.
Ale jak to? Kazesz jej dzieciakiem sie nie zajmowac, wyzucic go z domu? Narazie chyba hamyjech rozrodczy a nei macierzynski:P
-
Zerknij np. tutaj: <a href=http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=16&i=26997&t=26997>http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=16&i=26997&t=26997</a>.
-
A np. ksieza (z zalozenia przynajmniej). Teraz to juz moze nie (kazdy wie jak to tam jest w tych plebaniach), albo z nielicznymi wyjatkami, ale kiedys duchowni zyli w calkowitym celibacie.
-
no dobrze ale z tego co widze to jest to po prostu jakis rodzaj resetu zjawiska,a nie zaplanowanej wycieczki w jedna strone.
-
troche zboczyliscie z tematu moim zdaniem :P...
-
W każdym razie SDY, go wyczerpał
Pozostanę przy swoim. Kultura i prawa narzucane przez społeczeństwo hamują niektóre popędy, inne starają się promować.
...ale nie już kłóćmy się. Po prostu posłuchajcie Radia Maryja i okaże się kto ma racje
Uprawnienia umieszczania postów