-
Re: wpadki....
Ja miałem 3 razy łeb rozwalony, obydwie ręce jednocześnie połamane i coś z nogą.
Kiedyś na wakacjach ze znajomymi bawiłem się chuśtawką i pech chciał , że dostałem ną w łeb.Pare lat pózniej jakiś inteligent rzucił mi w łeb cegłówką i kolejna blizna do kolekcji.W 6 klasie podstawówki czekałem se na trening piłki noznej, kumpel przyniós piłke więc graliśmy na korytarzu , biegne sobie zadowolony z piłką i nagle Je* przywaliłem łbem o gablotke z pucharami.Najlepsze było jak wleciałem cały zakrwawiony do chigienistki omało zawału nie dostała.W lesie nidaleko mojego domu była lina przywiązana do drzewa.Kiedyś z niej spadłem i sobie lewą ręke połamałem.Kilka dni później biłem się z jakimś kolesiem i miałem połamane kości śródręcza.Efekt był taki, że przez ponad poowe wakacji miałem obydwie ręce w gipsie
-
ja raz z kumplem hustałem sie na hustawce na stojąco i walnołem sie w głowe , odruchowo chciałem położyc ręke na głowie i wsadziłem łape w łożysko od hustawki , przecieło mi między palcami dwoma i chyba 6 szwów , tez mam ślad do dzisiaj..
-
A ja jak miałem 6-7 lat i jechałem na rowerze to pies skoczył i użąrł mnie w udo. 7 szfów i jego ząb który został w moim ciele na pamiątke
SD AS a czy to co ci sie przydarzyło to to nie było przypadkiem w szkole podstawowej numer 67?:>
-
-
SD AS no to sie znamy:]
PS ja wtedy czekałem na kosza
-
A widziałeśto ?? Ciekawie to wyglądało
-
polamalem palce u jedej nogi robiac lozko
-
widziałem widziałem a włąsnie nie pamietam ty pozniej grałes czy nie ? bo mi sie wydaje ze chyba grałes
-
W sumie to wpadkę zaliczyliśmy z kolegą wczoraj. Bo chcieliśmy wejść na koncert Hunter'a który grał na Juwenaliach. I fiskali przy wejściu... Wiec ja swój noż i kolega zawinęłiśmy w kurtkę i do plecaka (jego). Ale kurde sprawdzali tak dokładnie że i kurtkę przeszukali... Koledze kazali nawet glany zdejmować i mu jeszcze pieszczochę zabrali!!!!!! Bo to podobno niebezpieczne narzędzie! A przy wyjściu jak chcieliśmy odzyskać noże i pieszczochę to jeszcze policją posztraszyli i powiedzieli żebyśmy spier....li... A na koncert i tak nie weszliśmy bo trzeba było mieć 18 lat i dowód... ((
-
Nie wtedy pojechałem na pogotowie żeby mnie pozszywali.
Uprawnienia umieszczania postów