-
Re: wpadki....
Ciekawostka: w 2004 kiedy mnie żmija dziabła, leżałem na dziecięcym z 4 letnik chłopcem (jego tesz dorwała) a w wiadomosciach mówili że w tym roku tylko 1 osoba została ukąszona na terenie polski:P
Na moje 12 urodziny weszłem q świeżo kropione ziemniaki :/:P (tak spuchłem że bym sie językiem udusił):P:P
-
Dlatego cierpisz na dysgrafię??
-
tylerPL tez nie mam laski, i pedagog mowi mi to samo ;/
-
Lol, skad ty to wiesz? Dysgrafia polega na tym, ze charakter pisma jest strasznie niewyrazny (sam to mam :P ), juz predzej dysortografia, a tak w ogole to wg. mnie literowki + niedbalstwo ("dziabła" :] )
-
ILE MAMY OSIOLKOW NA FORUM...
kto by pomyslal ze mamy tyle smiesznych chlopcow na forum co sie lubia pochwalic ze nawpierniczali sie tabletek na kaszel i ze na sznurku sie wieszac chcieli bo Ala co ma kota nie chciala dac))
Hmmm.Super
-
ok saurus pomylilem sie , przyznaje ale to: "dziabła, leżałem na dziecięcym z 4 letnik chłopcem (jego tesz dorwała) " nie jest zwykle niedbalstwo
-
Nie wiem co to jest ADHD ale mi też ręce nie raz latają. A samobójstwo chodziło mi po głowie nie raz, tylko nigdy nie miałem odwagi no i zawsze jakoś zdążyłem dojść do siebie... ale problem z dziewczyną mam cały czas.
-
u nas w szkole jest chłopaczek z ADHD ta choroba polega tez na tym ze osoba chora nie odróżnia rzeczy mniej ważnych od waznych. Chłopak potrafi przerwać nauczycielce lekcjie i niczego nie świadom zpytać kiedy on ma z nia lekcje itd.
-
Re: ILE MAMY OSIOLKOW NA FORUM...
kto by pomyslal ze mamy tyle smiesznych chlopcow na forum co sie lubia pochwalic ze przyjechali ze Szwecji do Krakowa i na siłę chcą tą informacją wszystkih ucieszyć... a jak komuś się to nie spodoba lub to oleje to jest na niego zły :P :P :P
Każdy ma swoje fazy... a ironia i szyderstwo czasem są nie na miejscu, zwłaszcza w pewnych sytuacjach.
hmmmm...super
PS. Traktuj ten topic jako ";-)" a nie poważnie.
-
Nie, nie miałem... i już na szczęście mam wszystko za sobą.
Ok. rozmowa robi się off-topic, a niektórzy userzy mają to za dobrą zabawę ;-)
Uprawnienia umieszczania postów