Strona 14 z 15 PierwszyPierwszy ... 412131415 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 142

Wątek: wpadki....

Re: ILE MAMY OSIOLKOW NA FORUM...

no tak ale regulowanie a totalne przelamanie tegoz instynktu w sposob taki jak to ma miejsce w przypadku proby samobojczej jest czyms anormalnym i oznaczajacym, cos co jest blizsze anoreksji, niz rezygnacji z gwalcenia ludzi na ulicy.Nie uwazasz?

A nie , przepraszam. Pobudzamy niektore: np. maciezynski, ale to i tez nie zawsze.

Przy rozpatrywanym akurat przykladzie tj. poedu seksualnego, hamujemy go.

macierzynski tez hamujemy!
    Np.ja go hamuje u mojej zony)))

ponczos
    Guest

Nie mogę teraz tego odnaleźć, ale jak tylko wpadnie w moje ręce potwierdzenie mojego zdania, to od razu dam znać. Ale wiem że działa to na zasadzie, jakby to powiedzieć.. "skurczów" wywołanych temperaturą.

Hheeheh.
    Ale jak to? Kazesz jej dzieciakiem sie nie zajmowac, wyzucic go z domu? Narazie chyba hamyjech rozrodczy a nei macierzynski:P

ponczos
    Guest

Zerknij np. tutaj: <a href=http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=16&i=26997&t=26997>http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=16&i=26997&t=26997</a>.

A np. ksieza (z zalozenia przynajmniej). Teraz to juz moze nie (kazdy wie jak to tam jest w tych plebaniach), albo z nielicznymi wyjatkami, ale kiedys duchowni zyli w calkowitym celibacie.

no dobrze ale z tego co widze to jest to po prostu jakis rodzaj resetu zjawiska,a nie zaplanowanej wycieczki w jedna strone.

troche zboczyliscie z tematu moim zdaniem :P...

Dark Raptor
    Guest

W każdym razie SDY, go wyczerpał
    Pozostanę przy swoim. Kultura i prawa narzucane przez społeczeństwo hamują niektóre popędy, inne starają się promować.

...ale nie już kłóćmy się. Po prostu posłuchajcie Radia Maryja i okaże się kto ma racje

Uprawnienia umieszczania postów