Obywatel_Snejk napisał(a):
> daje:
> 2x puszka pomidorow z sosem wlasnym(kumasz?)
> 2x puszka fasoli czerwonej(wywal sok z puszki)
> chilli-ile chcesz nie wiem jaka masz tolerancje-do smaku
> 1x puszka kukurydzy
> w ciul miesa mielonego(min.0,5 kg)
> 2 lub 3 cebule
> pol glowki czosnku
>
NAJPIERW SMAZYSZ MIESO MIELONE, OSOBNO SMAZYSZ CEBULE Z POSIEKANYM CZOSNKIEM(TYLKO NIE ZJARAJ ICH NA BRAZOWO!!), POTEM WSZYSTKO WALISZ DO GARA Z TYMI PUSZKAMI(A WLASCIWIE TO Z ICH ZAWARTOSCIA), DO GARA, DOLEWASZ TROSZKE ROSOLU(ALBO Z KOSTKI ALBO SE ZROB O,5L WOLOWEGO ROSOLU) I GOTUJESZ NA WOLNYM OGNIU(NAJPIERW ZAGOTUJ POTEM ZMNIEJSZ TAK ZEBY TYLKO...BULKALO I BANKI ROBILO NA POWIERZCHNI).
NA KONIEC JAK PODAJESZ TO Z BAGIETKA(MOZESZ WCZESNIEJ JA PODGRZAC TROCHE W PIEKARNIKU I POSYPUJESZ CHILLI ZOLTYM SEREM(ZNACZY SIE STARTYM).
JAKBYSCIE CZEGOS NIE KUMALI TO PISAC.
SMACZNEGO KUA:=)