-
Re: trzymajcie kciuki za maturez biologii :)
No bo jest AM w Poznaniu ktora wymaga biologi i fizyki/chemii. Tak wiec kazdy ktory ma rowno pod sufitem wezmie chemie
-
fretki nie mam i pewno jeszcze ługo nie będę miał bo teraz nie mam warunków
A co do mto pierwszy poziom był prosty, ale wg mnie rozszerzony był okropny :/ same prawie otwarte pytania, wszytsko do domyślania się, a nie do sprawdzenia wiedzy, mało czasu, mało miejsca na rozpisanie sie :/ nie jestem zadowolony, ale wsyztsko i tak zależy od kluczy od chęci sprawdzających :/
-
Łatwa?... cholera, chyba nie uwzględnili moich pytań :P
...na serio, maczałem palce w pytaniach maturalnych z biologii... reklamacji nie przyjmuję :P
-
o Ty wredny i nic nie powiedziałeś :> jedyne w czym mogłeś mieszać palce to te koniki polne :P ogólnie dla mnie porażka też to, że tak mało zoologii :/ strasznie mało zoologi :/ właściwie to nic :/
ogólnie rzecz biorąc duzo się uczyłem i dużo umie, ale mało z tego mi sie przydało na tej maturze :/
-
A więc wywalili :-/
Pisałem kilka pytań z zakresu zoologii i trochę otrzymałem do recenzji... ale nie na swoim kompie i z pewnymi obostrzeniami :P
Będzie dobrze... trzymajcie się i do zobaczenia na studiach (jak zostanę na uczelni, a ktoś wybierze się na Biologię na UW).
-
a latwo sie tam dostac?? tzn. duzo chetnych?? bo moze ja bym sie wybral
-
wg mnie arkusz II był prostszy. będę miał z niego więcej punktórw pewnie....
można było u was ściągać?? u mnie wymiana danych była na całego
-
u mnie nie bardzo - jakoś tak dyskretnie to tak, ale jakby co zauwazyli to nie ciekawie by było :/
ja nie twierdze, że będę miał mało punktów, bo to wsyztsko zależy od klucza. Arkusz pierwszy był łatwy, jak sie ktoś uczył, bo wymagał podania konkretnych informacji, a drugi to w większości zgadywanka o co właściwie chodzi :/
Zobaczymy co będzie... sam nie biore za ocenianie tego.... w pierwszym na pewno nie napisałem o miesiączce i źle mam zadanie z błonnikiem.
-
No niby tak Marian, ale polowa mojego miasteczka ma zamiar rzucic sie tlumem....wlasnei na Poznan Bo nie ma fizyki :>
-
Agam na gazeta.pl sa wstepne odpowiedzi. mi wyszlo narazie cos kolo80% z podstawy. ale wazna i tak jest roz.
Uprawnienia umieszczania postów