Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: MOTOCYKLE

Mieszany widok

MOTOCYKLE

Czy ktoś z was jeździ, jeśli tak to czym? Ja narazie WSK 125, u kumpla MZ 250(wypadek przy 120 km/h).

P.S.Za rok lub dwa kupuję motocykl i zastanawiam się nad jakimś cruiserem do 35 tys. zł lub Honda Deauville NT 650V. Co według was jest lepsze?

Re: MOTOCYKLE

był juz takie teamt:] Ja jak narazie jeżdze na simsonie sr50 czy jakos tak(kumpla)

ja obecnie jezdzze na ktm exc 250 racing 2005 i kawasaki kx 125 2000 (wczesniej jezdzilem na yamashe wr 250f i ktm sx 125)
    Mysle, ze Honda Deauville nt 650v bedzie dla ciebie za mocna moze na poczatek cos lzejszego z turystycznych np. Honda Varadero 125 (naprawde swietny motor), a z cruiserow to YAMAHA XV 650 Drag Star

Według mnie ta honda jest lipna, lepiej kup Kawasaki zx7r albo zx9r oba motorki wypasik. Moge polecić też Yamahe R1 albo Honde cbr 954 rr ale i tak Kawasaki najlepsze bo jeździłem na nim pare razy no i mam siódemke w garażu tylko jeszcze rok do prawka Ogólnie jak motor to tylko ścigacz albo cross dla mnie. Pozdro 600.

Najpierw JawaSaki 50 a tera Suzi RG80. Jak po wakacjach uzbieram pieniazkow szykuje sie na Kawke ZX4R lub Yamahe XJ600 :]

ja mam teraz Simsona SR 50, ale chce kupic Honde CB 50- czterosuw, klasyk ( o ile mozna tak powiedziec o motorowerze ) :-)

Ciapek_anolis
    Guest

ja robie A1 w wakacje i kupuje Aprilie Tuareg albo RX 125

Żadnych pieprzonych ścigaczy i gówien do 250 ccm! Już stary mi wymyślił, że wystarczy mi Suzuki Marauder 250 :/ Dla mnie i tak się nie liczy szybkość tylko styl, dlatego wychodzę z założenia(kore sprawdza sie w 90%), że scigaczami jeżdżą drechy i ludzie, którzy nie mają czym szpanować.

To samo mozna powiedziec o jezdzacych na GoldWingach lub innych ciezkich, chromowanych maszynach :/ blebleble gadanina ze maja za duzo kasy, ze szpanuja w skorkach, obwieszeni fredzlami itp....

No możliwe bo w dresikach i szerokich spodniach śmigam, ale dla mnie te motory to tlyko nie szybkość ale piękno i styl.

Uprawnienia umieszczania postów