Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: juwe... juwenalia

Mieszany widok

juwe... juwenalia

Zaczeły się juwenalia to nie siedźcie na forum tylko pijcie piwo. pająki sobie poradzą bez was. najlepszych juwenali w zyci uwam życze. durzo picia i dziewczynek ))))

Re: juwe... juwenalia

i poprawki z ortografii)

juwenalia !! pijscie piwo i bierzcie twarde narkotyki !!! :P:P zartuje

Pawloosh
    Guest

Chyba juwenaliow, a nie juwenalii, panie student!

sigsauer
    Guest

W Olsztynie na "Kotowiadzie" ma ponoć wystąpić błyskotliwa "Doda-elektroda" .........
    Studenci, którzy ją uwielbiają ponoć przygotowali juz transparent na jej cześć........... z napisem "DODA - POKAŻ CYCE !!!!!!" A to się pewnie ucieszu :0

A w Lodzi beda juwenalia zalobne... Z niezla obsada policji, naszej kochanej... Chyba sobie w tym roku odpuszcze.

Juwenalia zawsze mi sie smiac chce jak widze tych studencikow latajacych z browarami po plantach i skandujacych nazwy swoich uczelni. pozal sie Panie BOZE.

Dark Raptor
    Guest

...a jest coś takiego?

he, he... już kończę studia i nie miałem okazji się na nie nigdy wybrać... i tak mam zajęcia :P

ponczos
    Guest

Nazar 100% popieram.

Często bywam w okolicach Miasteczka Studenckiego AHG w Krakowie (dziewczyna pracuje w okolicy) i takiej bandy niedojrzałych emocjonalnie przygłupów, zdziecinniałych chamów i chamic nie w można nawet spotkać na blokadach Samoobrony (prawdopodobnie, bo tam akurat nie bywam). TYLKO NIE MÓWCIE ŻE NAJEŻDŻAM NA STUDENTÓW!! POPROSTU MÓWIĘ CO WIDZĘ!!

Uprawnienia umieszczania postów