Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: kto pomoze mi zrozumiec dziewczyny;/?

Re: kto pomoze mi zrozumiec dziewczyny;/?

oj.. drodzy mężczyżni, z wami jest tak samo, niby jesteście prości, a jednak tak skomplikowani...wszystko sie ułoży prędzej czy pozniej, nie ma sie co łamać

Kobieta jest albo przed, albo w trakcie, albo po okresie. Jedno z trojga. Nic nie pomoze marudzenie i rwanie sobie wlosow z glowy. Proby zrozumienia rozbijaja sie i tak o nasze hormony. Takoz albo nas zaakceptujecie takie dziwne albo zmienicie orientacje seksualna :>
    A tak na serio jesli slucha sie tego co mowi kobieta (nawet jak to sa pierdoly nie z tej ziemi) i poswieca sie jej uwage i do tego troche czulosci okaze... To nie ma mocnych... Doceni... (no chyba ze to glupia dupa jest ;> ).

Pozdrawiam i zycze Panom tego co jest do obcowania z kobietami niezbedne - cierpliwosci :P

ponczos
    Guest

IMHO stwierdzenie: "Kobieta jest skomplikowana" jest synonimen stwierdzenia: "Kobieta sama nie wie czego chce..". Amen. )

masz racje w zupelnosci i dodam do tego,ze najlepsza fraza ktora powinien non stop uzywac mezczyzna w pozyciu z kobieta jest..."masz racje kochanie,zrob jak uwazasz"

A jak mają wiedzieć czego chcą, jak przez całe życie hormony robią im z mózgu kaszankę?!?!

Iskra tak nie jest 90% kobiet szuka czułego , miłego , kochającego faceta bo do tej pory miały samych " skurczysynów " a jak już takiego znajdzie to "eee co to za facet ". Jak ci zależy na kobiecie to nie możesz być dla niej za dobry bo ją stracisz , nie mam pojęcia dlaczego ale kobiety latają za facetem najbardziej jak jest nieczuły , chamski itp. itd. , i stąd można wywnioskować jedno kobiety same nie wiedzą czego chcą , a więc co my mężczyźni możemy ? Najlepiej przyjąć strategie iż kobieta jest jak autobus , jedna odejdzie niedługo będzie następna , kiedyś też się przejmowałem każdym " upadkiem " teraz to delikatnie mówiąc olewam i żyje mi się świetnie.

powiedzial doswiadczony przez zycie wielokrotnie bedacy w chorych zwiazkach zawodowy Cassanova))

Chlopie,prawda jest taka,ze to kwestia wieku,jezeli dziewczyna lata za tzw.gangsterem(klasowym) to po pewnym czasie jej totalnie przechodzi,bo dalsze zycie (matura+studia+kontakty ze starszymi od siebie),weryfikuja jej zdanie na temat gangstera,ktory nagle sie w w/w sytuacjach zaczyna motac,poniewaz...albo pies mu notorycznie zjadal zeszyt przed klasowkami albo nie mial czasu bo pakowal na silowni i nie ma o czym gadac...bo nic nie wie,potem nie umie sobie poradzic z zarobieniem kasy zeby zabrac swoja kobiete(ktora nim sie podniecala) na impreze czy na inne wypady. Wtedy okazuje sie ze gosc jest tak maly jak siusiak chinczyka))
    Tak jest bo nie raz nie dwa to widzialem

Stein: i tu, Obywatel_Snejk ma racje... Kwestia wieku. Z tęsknoty za "nieczułym męskim brutalem" szybko się wyrasta. Czasem styczność z takowym ekspresowo babkę leczy.
    Jak autobus?! wiele porównań słyszałam, ale to mnie powaliło na kolana... Proponuje wydziergać z tego jakiś komplement i raczyć nim panny jako tekst zagajający :> A potem sprawdzi się jak bardzo opuchłeś na twarzy. ))

Luźna propozycja:

(Głos głęboki, natchniony z pomrukiem) "Hej mała! Jestes jak swiezo wymyty Ikarus. Lsniaca i wielka...
    Twoje opony podtrzymuja mnie na duchu... Twoje oczy jak reflektory przeciwmgielne rozświetlaja mroki
    mojej duszy...

(Głos normalny, ale wątek autobusowy kontynuowany) Więc jak? Przewieziesz mnie w sobie tej nocy?"

;>>>

...tylko jade na gape bo nie mam na bilet)))))))))))))))

Uprawnienia umieszczania postów