-
Jaki wynik obstawiacie w finale Champions League
Jak wiecie, 25 maja jest wielkie świeto futbolowe w całej Europie :P No więc,wzorując sie na interesdie ktory rokrocznie zarabia miliardy dolarów,chcialem zostać tymczasowym bukmacherem Jaki wynik obstawiacie?
Ja osobiscie jestem za Liverpoolem bo tam Dudek gra i lubie te druzyne wiec wynik = 2:1 dla Live .... Pozdro
-
Re: Jaki wynik obstawiacie w finale Champions League
-
Milan będzie wygrywał 1:0 po fatalnej interwencji Dudka , potem Liverpool walnie Didzie jedna brame z karnego drugą z głowy bo dośrodkowaniu z lewej strony - moja wizja
-
Oby liverpool, licze na liverpool. Nie dlatego ze gra tam Polak, dlatego ze nienawidze gry Milanu, ona polega tylko na strzeleniu jedej bramki i bronieniu się, co jest mało efektywne.
-
Taa... styl wloskich druzyn jest fatalny.To slynne scatenaccio ( strzelenie 1 bramki przy pomocy sedziego i murowanie 6 obrońcami i 2 defensywnymi pomocnikami bramki ) W pełni sie z toba zgadzam Black Rider,a za Liverpoolem jestem MIEDZY INNYMI ze tam gra nasz Dżezji Dudek ))
-
1:0 dla gospodarzy =), hehe a tak powaznie 1:0 dla Liverpool
-
Sercem jestem za Liverpoolem ale rozumeme za milanem i mysle ze bedzie 3:1 dla milanu
Pozdro
-
<<<<<<<<<<<<<<< Live 2:1 Milan >>>>>>>>>>>>>>>>
-
-
Moje typy i moje zdanie TUTAJ - ZAPRASZAM
Uprawnienia umieszczania postów