Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Magnesy neodymowe

Mieszany widok

Magnesy neodymowe

Jak mocne są te magnesy(jakieś porównania)???
    Powiedzmy taki 5x5x1mmm(dł. ser. wys.).

Re: Magnesy neodymowe

tego się nie da porównać z niczym, chyba z super glue jedynie.
    mam 10/25/5 i są tak mocne, że z ledwością można je rozłączyć.
    trzeba się do nich wręcz przyzwyczaić bo przez swoją moc mogą płatać Ci figle.
    do czego potrzebujesz?

A właśnie po co one są?? nasówa sie pomysł kawału hehe i ile takie kosztują??

Mam okazje kupić 20 szt. za okazyjną cenę, potrzebne to one mi tak bardzo nie są , ale może się kiedyś przydadzą.

kupić można na allegro
    snowby, spytaj sprzedawcę w jakim są stanie, bo te magnesy łatwo się krusza i odpryskują

podobno można nimi robić jakieś przekręty że liczniki wolniej nabijają czy cos takiego..

Ej snowby to mozesz mi sprzedać ze 2 szt

ja mam takie malutkie dwa od glowicy z dysku twardego, robia wrazenie.. ale zastosowania? hm jak zwykly magnes, tylko mocniejszy.

są w dysku?? gdzie bo mam zwalony jeden 1 gigowy to bym sobie wyjoł i zobaczył a duży on jest w dysku?? Kto ma na sprzedaż i po ile są?? I jakie mają w końcu zastosowanie?? przecierz po cos sie je produkuje(prócz dysków to już wiem :P)

Ale byłyby jaja gdyby nauczycielce podłożyc zamiast jej tych małych co czasami tablice jakies przyczepia heh lol

To w dysku są te neodymowe? Bo niedawno dwaw moim rozwalonym znalazłem i był całkiem, całkiem.( jeden się złamał)

Uprawnienia umieszczania postów