-
Re: Jakiej muzyki sluchacie? :)
na p2p nawet niemasz co szukać. możliwe że miałbym to gdzies na starych kasetach do radia jak się jeszcze wtedy muzy na kompie nie słuchało.
nie sądze abyś teraz znalazł takie kawałki gdziekolwiek na necie, trzeba by popytac osób, moze w jakis starych sklepach beda mieli, w czewie był kiedys taki sklep ze były stare kasety, vinyle za grosze wszystko z baaaaaaardzo dawnych lat jeszcze za czasów naszych starszych :P
-
Na zawsze razem
-
chór Alexandrowa the best!!!!!! byłam na tym dwa razy i aż mnie dusze saoja w gardole sieba rusza
a poza tym głównie rock, alternatywa, trochę elektroniki (Radiohead, Portishead, Gus Gus, White Stripes, At the Drive In, Beatlesi - moi ukochani , Blur, Doves, Prodigy (nowsze), Rage Against The Machine, Bloc Party, Super Furry Animals, Daft Punk, Kyuss, Echobrain, Mogwai, Massive Attack, Porcupine Tree, Yeah Yeah Yeahs).
Ale moim konikiem jest muzyka "skandynawska" (Sigur Ros, Under Byen, Bjork, Mum...)
-
PUNK,HARD CORE i troche hip hop
-
ja przewaznei slucham techno ale czasem lubie sobie posluchac cos innego np linkin park czy Manowar
-
metal i rock.
PS. double o co chodzi z twoim podpisem?:>
-
Heppy Metal I Rock
-
A to moje mp3ki. Mam tutaj dużo syfu w tym, ale to dla tego że zgrywałem od kumpla z HDD i póżniej nie kasowałem i tak już zostało... ^^
-
Ja gustuje w Linkin Park i P.O.D , Good Charlotte w porywach Papa Roach , Rammstain ... do tego dochodza jakies pojedyńcze piosenki różnych zespołów
-
hhmm.... black\death metal , power metal , Rac Rock ,Hooligan's Oi! rock , ns black metal , rock , Polski HH , techno , to co na "megastacji " ; ) , pop i to co na topie .Jednym słowem sie nie ograniczam .pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów