Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 65

Wątek: Jakiej muzyki sluchacie? :)

Re: Jakiej muzyki sluchacie? :)

rock (queen rlz ) i czasami hip-hop'u

rock , metal,

Choć krąg moich zainteresowań muzycznych dość szeroki, to wymienię tylko to z czym się nie rozstaję i mimo upływu lat pozostaje na szczycie(i w pamięci). Na pierwszym miejscu Coma, Six Feet Under , Molotov(wybrane) , (A.)Metallica(klasyki), Sepultura, Analogs i Defekt Mózgu. A co do szatanowania to mnie się już znudziło

Chrzanu polska muza to nie rap. W polsce jest hh(1%) i hipho-polo(99%).

Umyles wlosy? :/
    No kurde... to cos Ty za metal, ktory sie myje. Zawiodlem sie :/

Ale jest pewna rzecz na Twoja obrone. Myjac wlosy wciaz jestes blackmetalowcem, poniewaz meczysz zwierzeta. Wyobraz sobie ile niewinnych pchel zabije Twoja odzywka przed zachodem slonca ]:-)

klasyczna gitarowa, blues, trochę jazzu, rock, metall...

Co do polisz hh, to mam jakies 18-20 piosenek sprzed 99/98 roku i sa one znosne i mile Calej reszty raczej nie slucham.

No moze oprocz kultowego Naglego Ataku Spawacza.

chrzanu
    Guest

dlatego pisze ze nie polskie, bo rap jest czesto uwazany za jedno i to samo co hh, wiec zeby ktos nie mylił :P
    a co do polskiego hh to naprawde sie nie dziwie ze ludzie typu moi rodzice, wujkowie itd dziwnie sie na mnie patrze ze słucham hh, jak sami słysza jakies 18L czy donia i jesgo ku*** przestrzeń, tak naprawde w mediach nic prawdziwego sie nie puszcza, moze gdyby puscili np morwe to by starsi inaczej mysleli, osobiscie MORWE uwarzam za najlepszy polski zespół tej muzyki.

M.I.R.A.S.
    Guest

A właśnie mały offtopic czy posiada ktoś jakies piosenki zespołu Ein Killa Herz ??? (jakby ktos nie wiedzial to hh polski sprzed 96 roku)

fibus13
    Guest

Ooo widze ktoś tez sie interesuje gitara klasyczna ( Foxtrott ) bo mam fanatysczne nagrania z gitara flamenco : al di meola,paco de lucia,john mclaughlin . Oprócz tego co jeszcze inni wymiatacze np.Dave Mustaine ( Twórca zespołu Megadeth,grał w Metallice.Odpowiedzialny za każdy song.Miał w sobie 20 narkotyków i żyje

David Ellefson ( Wieloletni basista Megadeth. Grał od początku do tego roku, gdy zarządał 20 mln dolców i go wywalono )

Marty Friedman ( NAJLEPSZY gitarzysta Megadeth (poza samym Davem ).Grał trochę dłużej niż Menza. Grał w Cacophony. )

Może sie powtorzę ale to sa dla mnie bogowie gitary :

Max Cavalera
    Tommy Iommy
    Marty Friedman
    Dave Mustaine

Wprawdzie legendy,ale zawsze milo posluchać... Nie zebym sluchal metalu :P

Uprawnienia umieszczania postów