-
Re: Jakiej muzyki sluchacie? :)
rock (queen rlz ) i czasami hip-hop'u
-
-
Choć krąg moich zainteresowań muzycznych dość szeroki, to wymienię tylko to z czym się nie rozstaję i mimo upływu lat pozostaje na szczycie(i w pamięci). Na pierwszym miejscu Coma, Six Feet Under , Molotov(wybrane) , (A.)Metallica(klasyki), Sepultura, Analogs i Defekt Mózgu. A co do szatanowania to mnie się już znudziło
-
Chrzanu polska muza to nie rap. W polsce jest hh(1%) i hipho-polo(99%).
-
Umyles wlosy? :/
No kurde... to cos Ty za metal, ktory sie myje. Zawiodlem sie :/
Ale jest pewna rzecz na Twoja obrone. Myjac wlosy wciaz jestes blackmetalowcem, poniewaz meczysz zwierzeta. Wyobraz sobie ile niewinnych pchel zabije Twoja odzywka przed zachodem slonca ]:-)
-
klasyczna gitarowa, blues, trochę jazzu, rock, metall...
-
Co do polisz hh, to mam jakies 18-20 piosenek sprzed 99/98 roku i sa one znosne i mile Calej reszty raczej nie slucham.
No moze oprocz kultowego Naglego Ataku Spawacza.
-
dlatego pisze ze nie polskie, bo rap jest czesto uwazany za jedno i to samo co hh, wiec zeby ktos nie mylił :P
a co do polskiego hh to naprawde sie nie dziwie ze ludzie typu moi rodzice, wujkowie itd dziwnie sie na mnie patrze ze słucham hh, jak sami słysza jakies 18L czy donia i jesgo ku*** przestrzeń, tak naprawde w mediach nic prawdziwego sie nie puszcza, moze gdyby puscili np morwe to by starsi inaczej mysleli, osobiscie MORWE uwarzam za najlepszy polski zespół tej muzyki.
-
A właśnie mały offtopic czy posiada ktoś jakies piosenki zespołu Ein Killa Herz ??? (jakby ktos nie wiedzial to hh polski sprzed 96 roku)
-
Uprawnienia umieszczania postów